Nova estructura

CaixaBank tindrà 14 direccions territorials a Espanya

  • La proposta, que inclou dues noves direccions territorials, haurà de ser aprovada i serà operativa després de la fusió

Seu central de {CaixaBank} a la Diagonal de Barcelona.

Seu central de {CaixaBank} a la Diagonal de Barcelona. / JOSEP GARCÍA

1
Es llegeix en minuts

El comitè de direcció de CaixaBank, que va ser aprovat aquest dijous per la direcció del nou grup, ha proposat una nova estructura de 14 direccions territorials, davant les 12 actuals, que s’elevarà al comitè resultant de la fusió amb Bankia. La proposta haurà d’aprovar-se per l’esmentat comitè en la seva futura composició, una vegada sigui efectiva la fusió després d’haver obtingut totes les autoritzacions reguladores i administratives necessàries, ha informat l’entitat bancària aquest divendres en un comunicat.

Es preveu que la fusió es materialitzi durant el primer trimestre del 2021 i que la integració tecnològica entre les dues entitats s’executi abans de finalitzar el 2021.

Nova estructura

La nova estructura de direccions territorials de CaixaBank proposada estarà formada, entre altres, per la direcció territorial País Valencià, que serà dirigida per Francisco Costa, i la direcció territorial Barcelona, que serà dirigida per María Alsina i inclou Barcelona ciutat i l’àrea metropolitana.

També comptarà amb la direcció territorial Madrid Metropolitana, que serà dirigida per Rafael Herrador, i la direcció Territorial Andalusia Oriental, que serà dirigida per Juan Ignacio Zafra i inclou Màlaga, Còrdova, Jaén, Granada i Almeria, a més de Ceuta i Melilla.

A més, hi haurà la direcció territorial Andalusia Occidental i Extremadura, que serà dirigida per María Jesús Catalá i inclou Extremadura i les províncies de Sevilla, Cadis i Huelva, i la direcció territorial Nord, que serà dirigida per Juan Pedro Badiola, que inclou País Basc, Cantàbria, Astúries i Galícia.

Notícies relacionades

La direcció territorial Catalunya estarà dirigida per Jaume Masana; la direcció Territorial Madrid Sud ho estarà per Juan Luis Vidal; la direcció territorial Castella i Lleó estarà dirigida per Belén Martín, i al capdavant de la direcció territorial Canàries hi haurà Juan Ramón Fuertes.

També hi haurà la direcció territorial Ebre, que serà dirigida per Isabel Moreno, i inclou Navarra, Aragó i La Rioja; la direcció territorial Balears, que ho estarà per María Cruz Rivera; la direcció territorial Múrcia, que serà dirigida per Olga García Saz, i la direcció territorial Castella-la Manxa, dirigida per Jaime Campos.