Relleu

El Govern nomena Víctor Guardiola Flores nou responsable de l’ICF

Substitueix Josep-Ramon Sanromà, que abandona l’organisme després de 10 anys com a conseller delegat

El Govern nomena Víctor Guardiola Flores nou responsable de l’ICF
1
Es llegeix en minuts

El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament de Víctor Guardiola Flores com a membre de la junta de govern i conseller delegat de l’Institut Català de Finances (ICF) amb efectes l’1 de febrer del 2021. Guardiola agafa el relleu de l’actual conseller delegat, Josep-Ramon Sanromà, que inicia el seu procés de jubilació després de més de 50 anys al sector financer, els 10 últims al capdavant de l’ICF.

Guardiola Flores, que acumula una dilatada experiència en el sector bancari, ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional a CaixaBank, en què ha ocupat càrrecs directius als diferents àmbits territorials i sectorials. Destaca la seva contribució com a director regional de diversos territoris per impulsar i fomentar l’activitat als diferents segments de negoci, així com la seva etapa com a director de l’àrea d’empreses. Des del 2014, Guardiola col·labora amb l’associació Secot com a consultor i assessor per a empreses, principalment pimes, emprenedors i ‘start-ups’.

El president de la junta de govern de l’ICF i secretari general del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda, Albert Castellanos, ha destacat la trajectòria de Guardiola: «Un professional amb una àmplia experiència al sector financer i en el recolzament a l’emprenedoria, i amb capacitat per continuar impulsant l’ICF a tot el territori, així com aliances internacionals, i aportar noves idees i iniciatives en un moment clau per consolidar l’ICF com a banca pública de Catalunya i de reconstrucció de l’economia».

Notícies relacionades

Castellanos també ha volgut reconèixer el treball desenvolupat per Sanromà durant aquests 10 anys per «la seva dedicació, compromís, i capacitat d’innovació i transformació per posicionar l’ICF com la banca pública de Catalunya, d’acord amb els objectius estratègics definits per la junta de govern de l’entitat».

Per la seva banda, Sanromà ha agraït «el recolzament dels òrgans de govern per impulsar la transformació i evolució de l’ICF i, especialment, la col·laboració i el compromís de tot l’equip de professionals que durant aquesta època han participat en el procés de construcció del banc públic de Catalunya, el nostre, el de tots els catalans i catalanes».

Temes:

Govern