guardó

Creu Roja reconeix la tasca d’Àngel Simón, president d’Agbar

L’entitat destaca la col·laboració de la companyia en favor dels col·lectius més vulnerables

Es llegeix en minuts

El president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha entregat aquest dimarts al president d’Agbar, Àngel Simón, la Distinció d’Honor de l’entitat per la tasca de la companyia i la col·laboració amb els col·lectius més vulnerables durant la pandèmia. L’entitat reconeix «l’aliança continuada i sostinguda en el temps» d’Agbar amb la tasca de Creu Roja, i, en especial, el seu recolzament a col·lectius en risc d’exclusió pel coronavirus, informa Agbar en un comunicat.

Et pot interesar

Simón ha destacat la col·laboració publicoprivada per pal·liar els efectes socials de la pandèmia i ha dit que aliances com l’establerta amb Creu Roja «han demostrat la capacitat d’impulsar projectes transformadors, atents a les necessitats de cada moment». N’ha posat com a exemple ‘Creu Roja respon’, un pla integral per atendre persones vulnerables, i ha defensat unir «recursos, coneixements i experiència» per afrontar reptes posant les persones al centre.

Agbar ha afegit que ha reforçat les mesures per a col·lectius vulnerables, «a fi de garantir el dret a l’aigua, a través de fons i tarifes bonificades», i ho ha exemplificat amb el fons de solidaritat, que ajuda a afrontar la factura, i en el qual Creu Roja participa en el recolzament i identificació de famílies vulnerables. També han assistit a l’acte la secretària de Creu Roja a Catalunya, Helena Fontanet, i el coordinador, Enric Morist.

Temes:

Agbar Empreses