guardó

Creu Roja reconeix la tasca d’Àngel Simón, president d’Agbar

L’entitat destaca la col·laboració de la companyia en favor dels col·lectius més vulnerables

1
Es llegeix en minuts

El president de Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet, ha entregat aquest dimarts al president d’Agbar, Àngel Simón, la Distinció d’Honor de l’entitat per la tasca de la companyia i la col·laboració amb els col·lectius més vulnerables durant la pandèmia. L’entitat reconeix «l’aliança continuada i sostinguda en el temps» d’Agbar amb la tasca de Creu Roja, i, en especial, el seu recolzament a col·lectius en risc d’exclusió pel coronavirus, informa Agbar en un comunicat.

Notícies relacionades

Simón ha destacat la col·laboració publicoprivada per pal·liar els efectes socials de la pandèmia i ha dit que aliances com l’establerta amb Creu Roja «han demostrat la capacitat d’impulsar projectes transformadors, atents a les necessitats de cada moment». N’ha posat com a exemple ‘Creu Roja respon’, un pla integral per atendre persones vulnerables, i ha defensat unir «recursos, coneixements i experiència» per afrontar reptes posant les persones al centre.

Agbar ha afegit que ha reforçat les mesures per a col·lectius vulnerables, «a fi de garantir el dret a l’aigua, a través de fons i tarifes bonificades», i ho ha exemplificat amb el fons de solidaritat, que ajuda a afrontar la factura, i en el qual Creu Roja participa en el recolzament i identificació de famílies vulnerables. També han assistit a l’acte la secretària de Creu Roja a Catalunya, Helena Fontanet, i el coordinador, Enric Morist.

Temes:

Agbar Empreses