formació

‘The Economist’ situa el MBA de l’IESE número 1 del món

L’escola de negocis de la Universitat de Navarra encapçala la classificació per segona vegada

1
Es llegeix en minuts

El Master of Business Administration (MBA) de l’IESE Business School és el millor del món, segons el rànquing 2021 que ha publicat la prestigiosa revista britànica ‘The Economist’. La classificació avalua els programes del MBA a temps complet en quatre àrees: la creació de noves oportunitats professionals, oportunitats de desenvolupament personal i experiència educativa, millora salarial i la xarxa per establir contactes.

La publicació britànica destaca «l’excepcional experiència educativa que el MBA de l’IESE ofereix als seus participants». Aquesta es basa, afegeix, «en l’estreta col·laboració de companys i professors, mètodes d’aprenentatge innovadors i una educació personalitzada». També destaca les oportunitats que ofereix l’IESE per establir contactes, gràcies a «la seva xarxa internacional formada per més de 50.000 antics alumnes a tot el món».

Les noves oportunitats professionals i el sou després d’haver cursat el MBA també són factors determinants per a la seva bona posició en el rànquing. De fet, segons els estàndards del MBA CSEA, l’organisme que defineix les regles de les dades d’ocupació d’alumnes del MBA de tot el món, «el 96% de la classe del MBA de l’IESE del 2019 van rebre una oferta de feina tres mesos després d’haver-se graduat».

Notícies relacionades

Segons Marc Badia, ‘associate dean’ de programes del MBA de l’IESE, «l’objectiu de l’IESE és crear una experiència educativa transformadora per als alumnes, en la qual se sentin motivats tant dins com fora de l’aula».

Aquesta és la segona vegada que el MBA de l’IESE ocupa el lloc número 1 del món en el rànquing de ‘The Economist’. Aquest resultat també s’uneix a les bones dades de l’IESE en altres classificacions internacionals, inclosa la del ‘Financial Times’, que per sisè any consecutiu ha posicionat l’IESE com l’escola número 1 del món en programes de formació de directius.

Temes:

IESE