aerolínies

Vueling cobrarà als passatgers per portar la maleta de mà a la cabina

L'aerolínia justifica que es deu a la necessitat d'evitar el contacte entre passatgers per raons sanitàries

zentauroepp43070771 el prat de llobregat  baix llobregat  25 04 2018 economia po180425084533

zentauroepp43070771 el prat de llobregat baix llobregat 25 04 2018 economia po180425084533

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Vueling ha actualitzat la seva política d’equipatge i cobrarà als passatgers que vulguin portar la maleta de mà a la cabina de l’avió i tinguin la tarifa Basic. Segons l’aerolínia, la mesura s’emmarca en la necessitat de limitar el nombre de maletes a la cabina per afavorir que l’embarcament i el desembarcament siguin més àgils i garantir la distància i el menor contacte entre viatgers, en línia amb les recomanacions sobre seguretat sanitària per la Covid-19.

Segons ha informat l’aerolínia, es tracta d’un nou servei a la carta que dona als clients la possibilitat d’escollir entre la facturació gratuïta del seu equipatge o contractar l’opció de portar-lo a la cabina.

Tots els clients podran portar a la cabina una bossa de mà que haurà de cabre i situar-se sota el seient i, com a novetat, la companyia ha ampliat les dimensions permeses per a aquests equipatges.

Notícies relacionades

Els clients amb tarifes Optima, Family i TimeFlex tindran inclosa l’opció de portar la seva maleta de mà a la cabina, mentre que els que hagin optat per la tarifa Basic i vulguin portar també la seva maleta a la cabina, podran fer-ho contractant el servei «la meva maleta de mà a cabina».

Tots els clients, independentment de la seva tarifa, podran facturar el seu equipatge de mà als taulells de facturació sense cost afegit. Així mateix, si la tarifa només inclou bossa de mà, la maleta de mà s’haurà de facturar al taulell el dia del vol de manera gratuïta. Altrament serà facturada a la porta d’embarcament amb un cost de 25 euros.

Temes:

Vueling