compravenda

Hederson Park i Hines venen la seu al 22@ de la Toulouse Business School

El fons Perial Asset Management paga 30,6 milions per l'edifici situat al carrer Veneçuela

zentauroepp55821734 economia henderson park201109194244

zentauroepp55821734 economia henderson park201109194244

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Henderson Park, el fons immobiliari de capital privat paneuropeu, i la firma immobiliària Hines, han anunciat aquest dilluns la venda, mitjançant un

acord de ‘forward funding’ de 30,65 milions d’euros, de l’edifici del carrer Veneçuela 108, al districte 22@ de Barcelona, a Perial Asset Management. Els venedors van adquirir l’espai el 2018 com a part de la compra d’un terreny més gran en el qual, paral·lelament, estan construint un allotjament per a estudiants de 750 llits. La venda es produeix després de la firma, el setembre del 2019, d’un acord de prearrendament de 15 anys amb Toulouse Business School per a la construcció de la seva nova seu a Espanya.

La construcció de l’edifici de 8.700 metres quadrats va començar el juliol d’aquest any i s’espera que s’entregui a Toulouse Business School a mitjans del 2022. L’immoble de 10 pisos, que tindrà capacitat per a uns 1.000 estudiants, ha sigut dissenyat amb estàndards de garantia de qualitat i sostenibilitat. Hines es mantindrà com a promotor delegat fins a l’acabament de l’edifici.

Situat entre el carrer Cristóbal de Moura i l’avinguda Diagonal, al costat de les noves residències d’estudiants Aparto Diagonal Mar, les instal·lacions tenen una ubicació privilegiada al districte 22@ de Barcelona i estan a només a 15 minuts a peu de campus universitaris més pròxims. El 22@ és un dels principals ‘hubs’ d’innovació d’Europa i es caracteritza per la seva excel·lent connectivitat amb la resta de Barcelona i el centre de la ciutat, així com per una sèrie d’exitosos projectes de regeneració que ja estan en marxa o que s’han finalitzat recentment.

Recuperar capital

Notícies relacionades

Nick Weber, soci fundador de Henderson Park, ha comentat: «Aquesta venda ens permet recuperar capital per als nostres clients i entregar aquesta part de la nostra inversió a un inversor a llarg termini. Aquesta nova i prestigiosa instal·lació educativa contribueix a més a la regeneració de la zona per convertir-la en un dels principals centres d’innovació d’Europa» 

Vanessa Gelado, directora de Hines a Espanya, va assenyalar: «Aquesta operació demostra la gana inversora en el mercat immobiliari espanyol malgrat l’impacte de la Covid-19. Amb aquest acord consolidem el desenvolupament i construcció de la futura seu de TBS al 22@, un projecte que contribuirà al posicionament del districte que s’erigeix com un dels grans