activitat immobiliària

Hines desenvoluparà un projecte de 8.000 metres al 22@

La iniciativa, situada a Cristóbal de Moura, inclou un edifici d'oficines i espais per a activitat comercial

zentauroepp54099025 eco200713123445

zentauroepp54099025 eco200713123445

1
Es llegeix en minuts
Max JIménez Botías

La firma immobiliària internacional Hines  ha anunciat un acord amb UDIN, societat immobiliària d’una família industrial catalana, per desenvolupar un complex, que inclourà oficines i potencialment altres espais d’ús comercial, al districte 22@ de Barcelona. L’emplaçament, que té una edificabilitat de fins a 30.770 metres quadrats i que ocupa gairebé tota una illa de la ciutat de més de 8.000 metres quadrats, està destinat a insistir en la regeneració urbana d’aquesta part de la ciutat. 

L’espai està situat a Cristóbal de Moura, el futur eix verd del 22@, Hines es proposa construir un projecte avantguardista, dividit en diversos edificis que ofereixin a les empreses amplis espais moderns i flexibles. «El projecte es dissenyarà tenint en compte les necessitats futures del lloc de treball i amb l’objectiu d’obtenir les màximes certificacions mediambientals, de benestar i de connectivitat», afirma la immobiliària. 

Aquest projecte se suma als que ja està desenvolupant Hines al districte 22@ que inclou dos complexos de residències estudiantils amb una capacitat de 1.100 llits, una escola de negocis internacional i un edifici d’oficines addicional. Aquestes operacions situen la immobiliària internacional com una de les principals promotores del districte 22@ Nord, una zona que s’erigeix ja com un dels ‘hubs’ d’innovació més importants del país i en la qual es troben les seus d’empreses com Amazon, eBay o Glovo. 

Trajectòria de grans projectes

Lars Huber, conseller delegat d’Hines Europa, ha destacat: «Estem molt contents d’invertir en el districte 22@, un dels projectes de regeneració més emocionants d’Europa. Tant al continent europeu com al món, Hines té un sòlid ‘track-record’ en la realització de grans projectes de regeneració urbana, i aportarem la nostra experiència internacional a aquesta nova i dinàmica zona de Barcelona».

Notícies relacionades

Hines és una firma privada d’inversió immobiliària global fundada el 1957, amb presència a 205 ciutats de 24 països. Compta amb aproximadament 133.000 milions de dòlars en actius sota gestió, incloent-hi 71.000 milions per als quals Hines proporciona serveis de gestió fiduciària d’inversions i 62.300 milions per als quals Hines presta serveis de tercers.

En l’actualitat, l’empresa compta amb 165 projectes en desenvolupament a tot el món. Històricament, Hines ha construït, reformat o adquirit 1.393 propietats, amb una superfície total que supera els 459 milions de metres quadrats. La cartera de gestió d’immobles i actius de l’empresa inclou actualment 539 propietats amb més de 232 milions de metres quadrats.