Sector clau

Garamendi: «Cal anar obrint fronteres perquè Grècia, Itàlia i Portugal es queden amb els turistes»

«Cal protegir el sector turístic, perquè és importantíssim al nostre país, especialment a les illes», ha recalcat el president de la CEOE

22/01/2020 Garamendi alerta de que si los ERTEs no continúan hasta diciembre, será un desastre para algunos sectores.

22/01/2020 Garamendi alerta de que si los ERTEs no continúan hasta diciembre, será un desastre para algunos sectores. / EUROPA PRESS (Europa Press)

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

El president de la CEOE, Antonio Garamendi, ha instat aquest dilluns que Espanya vagi obrint les seves fronteres perquè països com Grècia, Itàlia i Portugal «s’estan quedant amb els turistes».

«Cal protegir el sector turístic, perquè és importantíssim al nostre país, especialment a les illes», ha subratllat Garamendi en declaracions a la cadena SER.

Notícies relacionades

El dirigent empresarial ha indicat que el turisme factura a Espanya 12.000 milions d’euros al juny, 16.000 milions al juliol, 18.000 milions a l’agost i 13.000 milions al setembre.

«Són dades molt importants. Com abans ho fem, millor», ha dit Garamendi, que no vol que s’arruïni el mes de juliol, per la qual cosa considera que l’acord específic sobre els expedients de regulació temporal d’ocupació (ertos) en aquest i altres sectors molt afectats per la crisi s’hauria de firmar al més aviat possible.

‘Coronavirus avui’

Subscriviu-vos a la nostra ‘newsletter’ per conèixer tota l’actualitat i informació pràctica sobre el desenvolupament de la pandèmia i les seves repercussions