28 maig 2020

Anar al contingut

Coronavirus

Naturgy dona gas gratis a l''hospital' d'Ifema

La companyia presta serveis gratuïts d'energia a 18 hotels reconvertits en hospitals

El Periódico

Naturgy dona gas gratis a l''hospital' d'Ifema

Emilio Naranjo

Naturgy subministrarà des d’aquest dilluns gas gratis al recinte firal d’Ifema  reconvertit en hospital per atendre els afectats pel coronavirus, segons ha informat la companyia.

A més del subministrament de gas gratuït a tots els pavellons del recinte disposats per al Covid-19, el grup té preparats amplis mitjans tècnics per a qualsevol emergència que pugui sorgir i equips d’especialistes en atenció les 24 hores del dia per si són necessaris.

L’hospital de campanya en què s’ha reconvertit Ifema està dissenyat per allotjar 5.500 llits. El rebatejat com ‘Arca de Noé’, té ja els pavellons 5, 7 i 9 com a alberg per als malalts de tota la comunitat encomanats pel Covid-19.

Naturgy també presta un servei gratuït de subministrament energètic a un total de 18 hotels que han cedit les instal·lacions a la sanitat pública per fer front al coronavirus. La companyia va tancar el primer acord amb un dels seus grans clients, com és el grup Hotusa, al qual pertany la cadena Eurostar, per donar subministrament energètic gratuït a l’hotel de la plaça Castilla a Madrid. A aquest, s’hi han unit els hotels de la mateixa cadena Gran Hotel Santiago (Santiago de Compostel·la) i Exe Oviedo Centro (Oviedo).

A més, han sol·licitat el subministrament a Naturgy deu hotels de la cadena Catalonia, Rigoletto, Mikado, Diagonal Centre, Sabadell, Verdi, Plaça Catalunya i Barcelona Plaça, a Catalunya, i Gran Via, Atocha i Plaza Mayor, a Madrid. Així com l’hotel Holiday Inn Madrid Las TablasB&B Hotel Madrid Aeropuerto T4 i el de la T1, l’hotel Auditorium i l’hotel Miguel Ángel, tots, a la capital madrilenya.