ciberseguretat

WatchGuard Technologies compra l'espanyola Panda Security

La fusió de les dues companyies permetrà el desenvolupament d'aplicacions de ciberseguretat més sofisticades

Treballadors de seguretat informàtica.

Treballadors de seguretat informàtica. / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

La firma espanyola Panda Security ha sigut adquirida per la multinacional nord-americana WatchGuard Technologies. La firma especialitzada en solucions d’intel·ligència i seguretat de xarxa i autenticació multifactor va informar aquest dilluns que ha arribat a un acord definitiu per adquirir la coneguda firma propietària de solucions antivirus. No es van revelar els termes financers de l’operació.

WatchGuard va assenyalar que l’adquisició de Panda Security fomenta la seva visió de proporcionar una «completa» cartera de productes i serveis de seguretat que protegeixen els usuaris tant dins com fora del perímetre de la xarxa, ja que amplia la seva oferta en solucions de detecció i resposta d’amenaces centrats en l’usuari.

Les companyies afirmen que una vegada completada la seva integració, la comunitat conjunta de clients i ‘partners’ es beneficiarà d’una «potent plataforma de seguretat» que connecta la xarxa i les necessitats dels usuaris, oferint la mateixa combinació d’«innovadores funcions de seguretat i ‘packaging’ simplificat i les capacitats de desplegament i gestió» per les quals totes dues són conegudes actualment.

«Amb la unió de les companyies, permetem als nostres clients i partners actuals i futurs consolidar els seus serveis de seguretat essencials sota una sola marca, recolzats per la innovació i la qualitat, que és una part fonamental de l’ADN de les dues organitzacions», va afirmar el conseller delegat de WatchGuard, Prakash Panjwani.

Notícies relacionades

Panda Security ha passat els últims 30 anys revolucionant l’àmbit de la protecció avançada per a empreses i consumidors. Gràcies a una combinació de processos automatitzats i impulsats per intel·ligència artificial i als serveis d’investigació dirigits per analistes de seguretat, Panda Security va ser el primer proveïdor de plataformes de protecció que va oferir un servei de certificació del 100%, que garantia la legitimitat i la seguretat de totes les aplicacions que estaven en execució. La companyia també ha llançat recentment un sofisticat servei de recerca d’amenaces disponible per a la utilització directa de les empreses i per als Proveïdors de Serveis de Seguretat Gestionats (MSSP) que revenen els serveis de Panda Security. 

La transacció està subjecta a les condicions de tancament habituals, incloses les aprovacions reglamentàries, i s’espera que es tanqui en el segon trimestre del 2020. WatchGuard ha estat representada en l’operació per Paul Hastings LLP i Cuatrecasas, Gonçalves Pereira LLP, mentre que Jefferies International ha actuat com a assessor financer exclusiu de Panda Security.