SECTOR IMMOBILIARI

La gestora Barings adquireix 10 supermercats de Carrefour a Espanya per 73,4 milions

carritos

carritos

1
Es llegeix en minuts

La gestora d’inversions immobiliàries Barings ha adquirit al fons nord-americà Kennedy Wilson una cartera de 10 supermercats de Carrefour a cinc regions espanyoles, per valor de 73,4 milions d’euros, segons ha informat en un comunicat.

En concret, els actius, que estan localitzats a Madrid (2), Barcelona (4) i un a Bilbao, Salamanca, Cadis i Almeria, sumen un total de 38.800 metres quadrats i actualment estan arrendats per Carrefour.

Notícies relacionades

El director de Real Estate Country d’Espanya, Adolfo Favieres, ha indicat que aquesta adquisició els dona «una oportunitat única» per accedir al mercat minorista d’alimentació. «El fet que Carrefour hagi operat en aquestes botigues per fins a 50 anys amb contractes d’arrendament llargs, demostra la seguretat dels ingressos que genera aquesta cartera, fet que el converteix en una inversió atractiva per als inversors», ha indicat.

Per la seva banda, el director de transaccions de Real Estate a Europa de Barings, Gunther Deutsch, ha recordat que els supermercats «continuen sent el canal preferit per a la venda d’aliments». «Hem adoptat una estratègia a Espanya enfocada a fer créixer la cartera, apuntant a actius d’alta qualitat amb ingressos segurs», ha assegurat.