TENSIÓ EN LES XARXES

Xoc Rahola-Colau per la pujada d'impostos a les rendes altes

L'alcaldessa renya la tertuliana per qualificar d'escàndol el canvi fiscal que planteja el pacte del Govern amb els comuns

colau-rahola

colau-rahola

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pujada d’impostos a les rendes altes prevista en el pacte per als pressupostos entre el Govern i els comuns ha derivat en un xoc a Twitter entre l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i la tertuliana Pilar Rahola.

Tot ha començat quan Colau ha criticat a Twitter la intervenció de Rahola aquest dilluns a TV-3 en què arremetia contra la pujada d’impostos, que qualificava d’«escàndol».

«Pilar, ¿de quin escàndol parles? Pagarà més el que cobra més de 90.000 euros i pagarà menys qui menys té», ha comentat l’alcaldessa, que ha acabat el missatge amb una pulla: «Si no estàs d’acord amb això... ‘paga y vámonos’».

Rahola no ha tardat a reaccionar. «Escàndol és que només sapigueu apujar impostos. Que Catalunya sigui un dels territoris més impositius del món. Que no perseguiu les grans fortunes, sinó nòmines i autònoms. Que estigueu negociant amb el PSOE i el resultat sigui que els catalans paguin més. Sí. Escàndol».

Allau de crítiques contra la periodista

A la resposta de Colau s’hi han sumat una allau de crítiques contra Rahola des del món de la política. La presidenta d’En Comú Podem al Parlament, Jessica Albiach, ha publicat un vídeo en què explicava els seus arguments sobre la pujada de l’IRPF:

La regidora de la CUP a l’Ajuntament de Barcelona, Eulàlia Reguant, ha respost a l’economista Xavier Sala i Martin:

Notícies relacionades

El raper Pablo Hásel ha publicat un tuit amb els pagaments de la televisió pública catalana a Pilar Rahola:

La mateixa periodista ha obert un fil a Twitter per explicar-se: