EN UNA ENTREVISTA A TV-3

Pilar Rahola torna a denunciar que el rei Joan Carles li va tocar un pit

La periodista ja va explicar a Javier Sardá aquest episodi anys enrere

pilar-rahola

pilar-rahola

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Pilar Rahola torna a ser notícia i el motiu aquesta vegada és un polèmic episodi. Segons ha afirmat la mateixa periodista catalana, el Rei emèrit Joan Carles li va tocar un pit sense el seu consentiment.

«El rei Joan Carles I li va fer tocament sense cap tipus de vergonya»,ha denunciat en el seu compte de Twitter Sílvia Cóppulo, que va entrevistar la periodista per al programa ‘El divan’ de TV-3 i on Rahola va explicar com van passar els fets. L’entrevista completa s’emetrà aquest diumenge a la cadena autonòmica.

«Tu tens el rei Joan Carles, el rei d’Espanya, i en un moment determinat s'ajup, et diu que tens el pit malament i et posa la mà i et fa un suc de taronja»,revela la col·laboradora de televisió en l’avançament de l’entrevista a Twitter.

Notícies relacionades

Aquesta anècdota torna a estar d’actualitat, ja que Rahola va fer aquesta denúncia anys enrere, durant una entrevista amb Javier Sardá. «Va fer un suc de taronja amb la meva teta republicana, ja que només havia provat tets monàrquiques», va revelar llavors Rahola.

 

Temes:

Pilar Rahola