crisi catalana

Canadell critica el manifest conjunt de Foment i Pimec

El president de la Cambra de Barcelona considera que hauria de criticar la «violència gratuïta» de les forces de seguretat de l'Estat

canadell

canadell

1
Es llegeix en minuts
Gabriel Ubieto

El president de la Cambra de Comerç de BarcelonaJoan Canadell, ha criticat el manifest conjunt que presentaran avui Foment del Treball i Pimec per no censurar la «violència gratuïta de les forces de seguretat de l’Estat».

«No el firmaríem tal qual, però amb el 80% de l’escrit hi estaríem d’acord. No es pot judicialitzar la política i agraïm que tant Foment com Pimec estiguin d’acord amb nosaltres», ha destacat.

Notícies relacionades

I el segon punt és «l’exigència de diàleg i negociació. Ha de traslladar-se al Govern espanyol, que és qui està demostrant la falta de voluntat de diàleg», ha ressaltat.

«Parlar de violència hem de parlar de la violència gratuïta de les forces de seguretat de l’Estat i d’això no se’n parla en el manifest. És molt important criticar l’Estat per aquesta violència gratuïta, contra els manifestants. Criticar-los a tots, Mossos inclosos, tot i que amb més dimensió.