Accident laboral

Mor un home al caure-li els palets que transportava a Cerdanyola

Els Mossos d'Esquadra estan investigant les causes de l'accident

obrero-construccion

obrero-construccion / Joan Puig

1
Es llegeix en minuts
Albert Segura

Un home de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Antoni de Vilamajor (Vallès Oriental), ha mort aquest dilluns quan la càrrega de ferros que transportava en palets s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Els fets han tingut lloc al solar d’una empresa situada al carrer Montclar de Cerdanyola del Vallès a les 11.27 hores, segons informen els Mossos d’Esquadra.

Notícies relacionades

En un comunicat, el cos policial apunta que l’home descarregava un camió que contenia ferros quan, per causes que s’estan investigant, la càrrega s’ha desestabilitzat i li ha caigut a sobre. Dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc i li han realitzat les maniobres de reanimació, tot i que finalment no han pogut fer res per salvar-li la vida.

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Cerdanyola ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció de guàrdia i del Departament de Treball. El consistori de Cerdanyola, per la seva part, ha desplaçat una delegació al lloc dels fets i han emès un missatge de condolença a la família i a l’entorn pròxim al mort.