creixement

Amazon obrirà un nou centre de distribució a Barberà del Vallès

La instal·lació, de 28.000 metres quadrats, ocuparà 230 empleats en els pròxims tres anys

zentauroepp49098173 amazon190717123035

zentauroepp49098173 amazon190717123035 / Thilo Schmuelgen

1
Es llegeix en minuts

Amazon ha anunciat que obrirà el seu setè centre a Barcelona aquesta tardor, al terme municipal de Barberà del Vallès, el qual comptarà amb més de 230 empleats fixos en els pròxims tres anys.

Els empleats del centre de distribució disposaran d’"un salari competitiu, un complet paquet de beneficis i l’oportunitat de treballar amb l’última tecnologiad’Amazon Robotics, els Pegasus Drives, en un modern entorn de treball", segons la companyia.

Aquestes instal·lacions seran les primeres a Europa equipades amb aquesta tecnologia que recolzarà els empleats d’Amazon en la gestió de les comandes dels clients. El centre de distribució tindrà una superfície útil de més de 28.000 metres quadrats (aproximadament quatre camps de futbol) i gestionarà els paquets rebuts des dels centres logístics d’Amazon, abans que siguin transportats a les estacions logístiques, on finalment seran recollits pels conductors per entregar-los als clients.

Notícies relacionades

Amazon continua augmentant el volum de les seves operacions a Espanya amb l’objectiu de satisferla creixent demanda dels clients, mitjançant l’ampliació de la seva varietat de productes i contribuint al creixement de les petites i mitjanes empreses que venen a Amazon. 

La instal·lació aprofita com a base la tecnologia de les plantes d’emmagatzemament d’Amazon Robotics ja utilitzada als centres logístics, on els robots es desplacen dins d’un camp. No obstant, en lloc de moure grans prestatgeries d’emmagatzemament, aquestes unitats robòtiques gestionen i dirigeixen paquets individuals.