EMPRESES

Cottet renova el consell d'administració

Josep M. Bosch, actual director executiu de Tous substitueix Francesc Puig i Kenneth Sandven

cottet

cottet

1
Es llegeix en minuts

Cottet Óptica i Audiologia va anunciar aquest dijous la renovació del seu consell d’administració incorporant Josep M. Bosch com a conseller. Actualment ocupa el càrrec d’executive managing director de Tous, companyia espanyola implantada a nivell mundial. Llicenciat en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i PDG de l’IESE, té una llarga trajectòria professional en empreses com Price Waterhouse Coopers (PWC), Pielsa i Tous.

Notícies relacionades

“Estem convençuts que Josep M. Bosch ens aportarà nous coneixements i noves formes d’actuar davant d’un mercat complex, on cal estar molt atent a la competència, a l’evolució d’altres sectors i mercats, tecnologies en creixement i noves formes de consum dels usuaris. Serà sens dubte un gran recolzament per millorar la gestió i professionalització de la companyia”, va afirmar Alex Cottet, vicepresident de Cottet.

El nou conseller substitueix Francesc Puig que, després de més de 62 anys treballant a Cottet, deixarà el consell per ser assessor en la direcció de la companyia, i Kenneth Sandven, consultor des del 2010 en diverses accions estratègiques de la companyia i des de fa 2 anys membre del consell. L’actual consell està format per Javier i Alex Cottet, president i vicepresident del grup, respectivament, Luis Badía, conseller des del 2003, i Josep M. Bosch.

Temes:

Empreses