SEGONA MÀ

Bankia i Haya Real Estate posen en venda 2.400 immobles amb descomptes del 40%

Seu de Bankia a Madrid.

Seu de Bankia a Madrid. / FIRMA DE FOTO

1
Es llegeix en minuts

Bankia Haya Real Estate han posat a la venda més de 2.400 immobles amb descomptes de fins al 40%, entre els quals destaquen més de 1.200 vivendes i 950 immobles singulars repartits per tot Espanya. S’ofereixen vivendes urbanes i de costa, totes elles de segona mà.

Els immobles seleccionats per a aquesta campanya s’ubiquen principalment en capitals de província, ciutats dormitori i petites poblacions, segons ha informat Bankia. Concretament, la major part de les vivendes es concentren a la Comunitat Valenciana, amb un total de 270 immobles oferts. A Múrcia se n’han seleccionat 240, mentre que Catalunya compta amb 230 i Andalusia amb 210.

Dins dels 950 immobles singulars, s’ofereixen 450 locals comercials i oficines, 80 naus industrials, 270 places de garatge i trasters i més de 390 terres en diferent grau de desenvolupament. De tots ells, 345 s’ubiquen a la Comunitat Valenciana, 130 a Catalunya, 100 a Andalusia i 80 a Múrcia.

L’oferta comercial ha sigut denominada 'Huracà de descomptes’ i mantindrà els actuals descomptes en preus fins al pròxim 15 de juliol.

Notícies relacionades

Bankia ha informat que ofereix préstecs hipotecaris "en condicions molt competitives" per a aquells compradors que busquen finançament, ja que no aplicaran comissions als que tinguin els seus ingressos domiciliats. A més, no obliga a contractar cap producte addicional vinculat a la concessió del préstec.

Els usuaris poden sol·licitar informació addicional o requerir una visita als immobles a qualsevol de les oficines de la xarxa de sucursals de Bankia o a les oficines d’Haya Real Estate.