Energia

Naturgy es llança a comercialitzar paquets que inclouen la reparació d'electrodomèstics

L'energètica ofereix a un preu fix els subministraments d'energia i gas juntament amb serveis de manteniment

zentauroepp46767243 graf7906  madrid  30 01 2019   el presidente de naturgy  fra190130121307

zentauroepp46767243 graf7906 madrid 30 01 2019 el presidente de naturgy fra190130121307 / Emilio Naranjo

2
Es llegeix en minuts
Sara Ledo

La transició energètica està canviant la forma de consumir electricitat i gas, però també la de comercialitzar aquests subministraments. L’últim exemple és el llançament per part de Naturgy de paquets convergents de llum i gas que inclouen la reparació urgent d’electrodomèstics i aire condicionat per un preu fix al mes.

Així ho ha anunciat aquest dilluns la companyia en un comunicat en el qual presenta quatre modalitats de la seva nova oferta que denomina 'Superpacks’ i que va des dels 51 euros del paquet més senzill fins als 137 del més complet. Un servei que, segons apunta l’energètica, podria suposar un estalvi als seus clients de fins a 176 euros a l’any respecte al preu que pagarien pels mateixos productes de forma individual.

El paquet més assequible es diu 'Superpack llum estàndard’ i ofereix per 51 euros al mes una tarifa pla de llum de fins a 2.500 kWh a l’any amb un servei d’urgències de 24 hores al dia per a la reparació d’electrodomèstics i aire condicionat de forma il·limitada i l’assistència urgent en menys de tres hores. A més, inclou 3 hores gratis de mà d’obra i 2 hores de "manetes elèctric" a l’any. El mateix paquet dirigit a vivendes amb equipaments de fred i calor ascendeix a 71 euros al mes i inclou els mateixos serveis que l’anterior, però eleva la tarifa plana de llum fins als 4.000 kWh a l’any

Naturgy ofereix dos paquets més que inclouen llum i gas, un sense calefacció i un altre amb calefacció. Per 92 euros al mes, el 'Superpack llum i gas sense calefacció' ofereix els mateixos serveis de reparació que els anteriors però amb una tarifa plana de llum de fins a 2.500 kWh a l’any i una tarifa plana de gas de fins a 6.000 kWh a l’any.

Notícies relacionades

Amb calefacció i per 137 euros al mes, Naturgy ofereix tarifa plana de llum i gas més reparació de l’aire condicionat i dels electrodomèstics, una revisió preventiva anual de la instal·lació i dels aparells de gas, i una inspecció periòdica obligatòria del gas cada 5 anys. El consum es delimita en el cas de tenir calefacció elèctrica amb una tarifa plana de fins a 4.000 kWh a l’any i de gas de fins a 9.000 kWh a l’any, mentre que per a les llars amb calefacció de gas natural la tarifa plana de llum és fins als 2.500 kWh a l’any i de de gas de fins a 12.000 kWh a l’any. 

Nova proposta en el sector

La proposta de Naturgy resulta nova en el sector de l’energia, però no tant en el de les telecomunicacions, en què els operadors ofereixen des de fa temps paquets convergents de tot tipus que inclouen dades, telefonia i televisió. L’antiga Gas Natural es converteix en la primera energètica que aposta per combinar energia amb altres serveis com les avaries en un mateix paquet i a un preu fix.