ADVOCATS

Cuatrecasas nomena president Rafael Fontana i Jorge Badía nou conseller delegat

El bufet ha format un nou equip directiu i ratifica el nomenament de Soraya Sáez de Santamaría

icoy37593459 cuatrecasas170308172226

icoy37593459 cuatrecasas170308172226

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La junta de socis de Cuatrecasas ha elegit Rafael Fontana com a nou president Jorge Badía com a conseller delegat, segons ha informat aquest divendres el bufet. Fins ara, desenvolupaven els seus càrrecs com a president executiu i dirctor general, respectivament.

Amb els nous nomenaments, Badía adquireix més poder executiu, mentre que Fontana, que continuarà presidint el consell d’administració, guanya pes institucional. I junts portaran la direcció de l’empresa els pròxims quatre anys.

El president de Cuatrecasas, ha agraït als socis la seva confiança i ha donat el seu recolzament al nou conseller delegat. "Fa quatre anys ens vam embarcar amb la idea de transformar el negoci i avui estem collint els fruits amb un creixement històric, un equip sòlid i moltes ganes de continuar innovant. Estic convençut que Jorge Badía continuarà governant aquesta nau de manera exemplar", ha assegurat.

Per la seva banda, el nou conseller delegat de la firma, ha afirmat que assumeix el càrrec amb molta il·lusió. "Apostarem per aquelles idees que transformin l’advocacia, escoltarem i donarem pas al talent jove i femení, i ens valdrem de noves metodologies de treball que ens permetin ser més eficients", ha destacat.

Ratifiquen nomenaments

Notícies relacionades

Cuatrecasas també ha ratificat el nomenament de l’exvicepresidenta del Govern Soraya Sáenz de Santamaría com a sòcia de l’àrea mercantil. Així com el de Miguel de Almada com a soci i coordinador de l’àrea de litigació i arbitratge a Portugal.

La junta també ha donat el vistiplau al nomenament de deu nous socis de quota. "Les noves incorporacions sumen talent jove a la sociatura i representen la pluralitat de pràctiques i territoris que integren Cuatrecasas", ha recalcat el bufet.