Renfe oferirà wifi gratis als AVE Madrid-Barcelona des de l'1 d'abril

El servei serà gratuït

Un tren AVE a l’estació de Figueres.

Un tren AVE a l’estació de Figueres. / MÒNICA TUDELA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Renfe oferirà internet sense fil (wifi) gratis a bord dels AVE Madrid-Barcelona des de l’1 d’abril, a més d’una plataforma de connectivitat amb continguts a la carta i que estarà disponible en gairebé 3.000 serveis de tren al mes.

Els serveis wifi donaran cobertura als recorreguts dels trens transversals que connecten Catalunya amb Andalusia, segons ha informat aquest dimarts l’operadora.

En concret, la plataforma estarà disponible en els trajectes de l’AVE Madrid- Barcelona-Girona, AVE Madrid-Sevilla, Madrid-Màlaga i Madrid-València-Castelló i comptarà, a més, amb accés a una oferta global de productes, inclosos serveis a bord i televisió en directe de competicions esportives.

Notícies relacionades

Aquest nou servei respon a l’estratègia de transformació digital i innovació de Renfe per als clients d’alta velocitat que, en una primera fase, serà d’accés gratuït. El servei té dues opcions d’accés, una gratuïta i una altra de pagament.

Adjudicat per concurs a Telefónica el novembre del 2015, PlayRenfe inclou, d’una banda, el subministrament, la instal·lació i el manteniment d’un sistema integral de wifi embarcat a tota la flota de trens AVE i, de l’altra, el desplegament de xarxa per donar cobertura a més de 1.600 quilòmetres de línies d’alta velocitat.

Temes:

Renfe Internet AVE