inversió

La suïssa ERNI crearà 100 nous llocs de treball a Catalunya

L'enginyeria de 'software' contractarà sobretot perfils professionals qualificats

43824406 601

43824406 601 / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts

L’empresa suïssa de 'software' ERNI crearà 100 nous llocs de treball a Catalunya en els pròxims dos anys i consolidarà Barcelona com la seu més gran de la companyia a escala internacional.

Així ho ha anunciat la consellera Àngels Chacón, que s’ha reunit amb representants de l’enginyeria del 'software' en el marc del MWC. Els nous 100 treballadors seran perfils qualificats, en la seva majoria enginyers, i se sumen als 220 professionals actuals de l’empresa a Catalunya.

Notícies relacionades

La majoria dels 100 nous llocs de treball seran enginyers i s’afegiran als 220 amb els quals ja compta el grup a Catalunya. ERNI, que es va establir a Catalunya el 2011, està dedicada al desenvolupament de 'software'. Està especialitzada en els àmbits de la indústria 4.0, el cotxe autònom i connectat, i en dispositius de diagnòstic mèdic i treballa per a multinacionals com Roche Diagnostics o Ficosa

Actualment compta amb tres instal·lacions a Catalunya (dos a Barcelona i una a Sant Cugat del Vallès) i sumen més de 2.000 metres quadrats de superfície i oficines a Madrid.