COMERÇ ELECTRÒNIC

Els productes més venuts a Amazon durant el Black Friday 2018

El Black Friday, el dia de més comandes del 2018 d'Amazon a Espanya

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea

Workers process purchased orders at a packaging area inside Amazon distribution center in El Prat de Llobregat, near Barcelona, Spain, March 15, 2018. REUTERS/Albert Gea / Albert Gea (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Black Friday es va convertir en el dia de més volum de comandes d’aquest any a Amazon Espanya, mentre que el 'Cyber Monday' ha sigut el de més nombre de comandes en la història a nivell mundial, segons ha informat la multinacional en un comunicat.

La 'country manager' d’Amazon.it i Amazon.es, Mariangela Marseglia, ha recordat que, en aquesta edició de descomptes, els clients espanyols van tenir "accés a més ofertes que mai i van poder estalviar milions d’euros en les seves compres".

"En nom d’Amazon, així com de les petites i mitjanes empreses, artesans i emprenedors que van tenir ofertes en Amazon.es, els estem agraïts per haver fet del Black Friday el dia que hem registrat més comandes de productes aquest any en Amazon.es", ha assegurat.

Els més venuts

Els articles més venuts Amazon.es durant el Black Friday van incloure el nou Echo Dot, el Fire TV Stick Basic Edition, elXiaomi Mi Band, i elLenovo Ideapad 330-15IKB. 

Durant tot l’esdeveniment de la Setmana de Black Friday en Amazon.es (del 19 al 26 de novembre) els clients van demanar més de 750.000 joguines, més de 800.000 articles per a la llar i més de 500.000 productes de dispositius mòbils i accessoris de telefonia.

Entre els productes més venuts durant la Setmana de Black Friday en Amazon.es estan braçalet d’activitat Xiaomi Mi Band 3pastilles per a rentaplats Finish Todo en 1, els videojocs FIFA19 i Spider-Man de Marvel per a PS4, tovalloletes per a nadó Dodot Sensitive, targeta de memòria micro-SDXC USH-i de 64 GB de SanDisk, i robot aspirador i líquid de fregar Conga Excellence 990 de la marca Cecotec.

Específicament durant el Black Friday, els clients van demanar a Amazon.es més de 190.000 joguines, més de 160.000 ordinadors i accessoris d’informàtica i més de 150.000 productes per a la llar.

L’Amazon Fire TV Stick Basic Edition va ser el producte més venut a Prime Now a Espanya

durante el Black Friday. Dins de les ofertes exclusives de Prime Now més venudes pel Black

Friday destaquen: paper higiènic Scottex Original de 24 rotllos i ‘pack’ de 12 llaunes de 33cl. de

cervesa Mahou 5 estrelles.

La firma va haver de fer front a una vaga dels empleats del centre de San Fernando de Henares en ple Black Friday.

Tot el món

A tot el món, el gegant del comerç electrònic ha anunciat que el Cyber Monday, que es va celebrar dilluns passat, ha sigut, una vegada més, el dia de compres més gran en la història de la companyia, amb el major nombre de productes demanats a tot el món en un sol dia.

El Black Friday també va batre rècords aquest any, ja que els clients d’arreu del món van demanar milions de productes més durant aquesta jornada de descomptes respecte a les de l’any passat. Així, es van demanar més de 18 milions de joguines i més de 13 milions d’articles de moda durant aquestes jornades de forma global.

Notícies relacionades

Amazon, a més, ha assenyalat que les vendes de petites i mitjanes empreses de tot el món a la seva plataforma durant el Black Friday es van elevar més del 20% respecte a l’any passat.

"Black Friday i Cyber Monday continuen batent rècords a Amazon any rere any, la qual cosa ens diu que als clients els encanten les nostres ofertes per començar la temporada de compres nadalenques", ha assenyalat el conseller delegat 'worldwide consumer', Jeff Wilke. 

Temes:

Amazon