NOMENAMENT

Debbie Crosbie, consellera delegada de TSB, filial britànica del Sabadell

Substitueix Paul Pester, que va dimitir després dels errors informàtics que va patir l'entitat fa dos mesos

debbie-crosbie

debbie-crosbie

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El consell de TSB, la filial del Banc Sabadell al Regne Unit, ha nomenat Debbie Crosbie nova consellera delegada de l’entitat, segons un comunicat remès aquest dilluns.

Crosbie, que prové del grup bancari britànic CYBG, on ha treballat més de 20  anys, s’unirà a TSB el 2019, tot i que la data d’incorporació no s’ha detallat de moment.

Fins a la incorporació de Crosbie, Richard Medding continuarà en el càrrec de president executiu, abans de tornar a la seva posició anterior com a president no executiu de l’entitat.

Fonts del Banc Sabadell consultades no han volgut fer més comentaris sobre el nomenament i s’han limitat a declarar que el "Banc Sabadell ha estat directament involucrat en aquest procés de selecció i que la nova consellera delegada de TSB serà ratificada en el pròxim consell, que se celebrarà el 29 de novembre".

En una nota, Richard Medding ha explicat que quan van començar a buscar un nou conseller delegat, l’entitat volia "algú que compartís la visió de TSB, que tingués una sòlida trajectòria en serveis financers i que inspirés als socis complir amb el veritable potencial del banc.

En aquesta recerca, Crosbie va destacar, segons ha afegit Medding, que ha destacat les seves més de dos dècades d’experiència i el seu estil de lideratge.

Així mateix, el nomenament de Crosbie "és un altre pas endavant" en la consecució de les prioritats marcades per l’entitat al setembre, que són completar la tasca d’arreglar les coses per als clients, aconseguint la plena funcionalitat en tots els productes i serveis, a més de designar el conseller delegat adequat.

"TSB pot ara mirar cap endavant amb renovada ambició", ha assegurat.

D’altra banda, Crosbie ha declarat que coneix i admira TSB des de fa molts anys i que té un gran respecte pels valors que s’han creat al banc.

"He sentit moltes coses sobre l’equip de TSB", i "junts el nostre objectiu és assegurar-nos que l’entitat es converteix en el campió per als consumidors en la nostra indústria", ha afegit.

Dimissió

Crosbie ocuparà el lloc de Paul Pester, que va dimitir el setembre passat després de set anys en el càrrec i després dels problemes informàtics que va patir TSB fa més de dos mesos 

Fa poc més de dos mesos, l’entitat va haver de disculpar-se amb els clients pels problemes electrònics, cinc mesos després dels soferts a causa del canvi dels sistemes en línia del seu anterior propietari, el Lloyds Banking Group.

Notícies relacionades

A l’abril, uns 1,9 milions de clients del TSB van estar diverses setmanes sense poder accedir als seus comptes a través de la xarxa.

Al presentar la dimissió, Pester va destacar l’èxit aconseguit els últims anys per crear un banc que presta atenció als clients i que compta amb d’altres de nous procedents d’altres importants entitats britàniques.

Temes:

Banc Sabadell