VIATGES

Wizz Air emula Ryanair i cobrarà per l'equipatge de mà

Aplicarà la nova política el pròxim 1 de novembre

zentauroepp2015258 vilobi    aeropuerto de girona   compa ia wizzair de bajo pr181010121324

zentauroepp2015258 vilobi aeropuerto de girona compa ia wizzair de bajo pr181010121324 / JOAN CASTRO

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La 'low cost’ Wizz Air emulaRyanair  cobrarà perl’equipatge de mà. La companyia hongaresa, amb gan presència al centre i est d’Europa, ha decidit reduir les mesures de l’equipatge de mà que es pot pujar a la cabina de forma gratuïta i adaptar les tarifes.

Segons ha informat la firma a les xarxes socials, a partir de l’1 de novembre del 2018 l’empresa modifica les normes per canviar les mesures de l’equipatge de mà i reduir els retards "causats per les maletes". La mateixa raó va donar Ryanair l’agost per anunciar una política d’equipatge molt similar.

D’aquesta forma, a partir del pròxim 1 de novembre, els que viatgin amb aquesta empresa només podran pujar de forma gratis a l’avió una bossa de 40 x 30 x 20 cm (10 kg màxim). Els clients que vulguin pujar una maleta petita 'trolley' (com les que fins ara eren gratuïtes, de 55 x 40 x 23 cm) a la cabina hauran d’adquirir el servei Wizz Priotity, que té un cost de 5 euros en el moment de la reserva.

Notícies relacionades

Els que vulguin viatjar amb una maleta petita, podran facturar-la pagant 7 euros (fins a 10 quilos, però sense mides màximes).

L’empresa ha informat que els clients que ja tinguin adquirit un bitllet per viatjar comprat abans del 10 d’octubre rebran un 'upgrade' per facturar una maleta de fins a 10 quilos.

Temes:

Aerolínies