Renovació

Fiat-Ferrari convoca una reunió d'urgència per substituir el seu president

Sergio Marchionne pot ser substituït per Louis Carey Camilleri, que ja és conseller del grup automobilístic

zentauroepp44404650 file   in this file photo dated tuesday  jan  16  2018  mike180721192112

zentauroepp44404650 file in this file photo dated tuesday jan 16 2018 mike180721192112 / Carlos Osorio

1
Es llegeix en minuts

 Els consells d’administració dels grups automobilístics Fiat Chrysler Automoviles (FCA) Ferrari han convocat aquest dissabte una reunió d’urgència per estudiar la successió del conseller delegat i president respectivament, Sergio Marchionne, va informar la revista especialitzada Automotive News Europe. El grup encara no ha comentat aquesta informació, però s’espera que els consells d’administració es reuneixin aquesta tarda

Marchionne, de 66 anys, ja va anunciar que deixaria FCA i Chrysler el 2019, però les seves condicions després d’haver sigut operat a una espatlla el juny passat han fet que s’hagi d’avançar el recanvi, segons la revista que cita fonts de la família Agnelli.

Avança, així mateix, que el possible nou president de Ferrari podria ser l’egipci Louis Carey Camilleri, ja membre del consell d’administració de Ferrari i expresident de Philip Morris International. D’altra banda, John Elkman, de la família Agnelli, seria elegit president, i aquests dos serien els que ocupin els càrrecs exercits en l’actualitat per Marchionne. També es plantegen altres possibilitats com Richard Palmer, Alfredo Altavilla o Mike Manley.

Substitut de Montezemolo

Notícies relacionades

Marchionne va ser nomenat conseller delegat de Fiat en el 2004 després de la marxa de Luca Cordero vaig donar Montezemolo en un moment de greu crisi per al grup automobilístic.

Amb l’empresari, nascut a Itàlia i criat al Canadà, es van sanejar els comptes i va ser l’artífex de la compra de Chrysler Group, formant un nou grup automobilístic del qual és conseller delegat des del 2009. El 2014, després de la marxa de Cordero di Montezemolo també va ser elegit president de Ferrari. 

Temes:

Ferrari