Declaracions polèmiques

La germana d'Ana Botella assegura que la bretxa salarial existeix "per falta de formació"

María Jesús Botella ha pronunciat aquestes paraules en un ple de l'Ajuntament de Còrdova, on és regidora

lainz42083029 mar a jes s botella  concejala del pp en c rdoba  afirma que180214164641

lainz42083029 mar a jes s botella concejala del pp en c rdoba afirma que180214164641

1
Es llegeix en minuts

La regidora del PP a l'Ajuntament de Còrdova María Jesús Botella, germana d'Ana Botella, ha assegurat aquest dimecres durant la celebració d'un ple municipal de la ciutat andalusa que la bretxa salarial de les dones respecte als homes es deu a un assumpte de formació. En el ple es tractava precisament una moció per decidir si des del consistori es recolzava la vaga feminista convocada per al 8 de març.

Notícies relacionades

En una intervenció captada per les càmeres de La Sexta, Botella ha defensat la postura del seu partit de respectar la vaga, però no recolzar-la. Així mateix, la germana de l'exalcaldessa de Madrid ha assegurat que des del PP estan "farts que se'ls estigui constantment etiquetant" com un partit poc procliu a defensar la causa feminista. Encara que el que ha aixecat polèmica de la intervenció ha sigut el moment en què María Jesús Botella ha assegurat que "la bretxa salarial no és per ser home o dona", sinó per "la falta de preparació i formació".

Finalment, i malgrat la polèmica, la moció de suport a la vaga feminista del 8 de març ha sigut aprovada a l'Ajuntament de Còrdova gràcies als vots del PSOE, Izquierda Unida i Ganemos.