ENTREGUES ULTRARÀPIDES

Així funciona Amazon Prime Now, el servei de productes frescos que acaba d'arribar a Barcelona

35797513 60

35797513 60

1
Es llegeix en minuts

Amazon acaba de llançar a Barcelona el seu servei de venda de productes frescos Prime Now. ¿Però en què consisteix? ¿El pot utilitzar tothom? ¿Quins avantatges té? En aquest article us resolem tots els dubtes.

1. QUÈ ÉS AMAZON PRIME NOW

És el nou servei de missatgeria ultraràpida de productes frescos que ofereix Amazon a tots els clients que tinguin un compte Premium. A través de la seva 'app' els usuaris poden formalitzar les seves comandes i rebre-les en una hora per 5,90 euros o en dues hores de manera gratuïta, si es fa una comanda mínima de 19 euros.

2. QUÈ FA FALTA PER UTILITZAR-LO

És necessari que el client sigui subscriptor de la modalitat Prime i que es descarregui l'aplicació. Els clients que no tinguin un compte Premium poden provar el servei durant 30 dies de manera gratuïta.

3. COM POTS SABER SI ESTÀ DISPONIBLE A LA TEVA CIUTAT

Has d'introduir el teu codi postal per comprovar-ho. A Barcelona, l’Hospitalet, Sant Joan Despí, Sant Cugat, Castelldefels i Tiana, entre altres ciutats, el servei ja està disponible.

4. QUÈ PUC COMPRAR

Aquest servei ofereix un ampli catàleg de més de 20.000 productes de drogueria, bellesa, esports, electrònica, joguines, llar, regals, alimentació, begudes, etcètera. Amazon ha arribat a acords amb operadors de Mercabarna i altres empreses i productors locals. Crema catalana, cava, salsa Espinaler o enciams del Maresme són alguns dels productes de proximitat que es troben a Prime Now, a més de milers de referències dels articles més populars del supermercat.

5. QUINS SÓN ELS HORARIS D'ENTREGA

Notícies relacionades

Es fan entregues els 7 dies de la setmana des de les 8.00 hores fins a les 00.00 hores.

6. COM FORMALITZAR LA COMPRA

S'han de triar els productes, afegir-los a la cistella i decidir si es vol que l'enviament sigui en una hora (amb un cost de 5,90 euros) o durant tot el dia (en franges de dues hores, de manera gratuïta).