APPS PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: Pokémon Go i altres app per jugar millor

Pokémon Go, Campamento Pokémon, Go Extender, Pokemap i Gochat, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

tfuentes34724335 economia campamento pokemon160717170506

tfuentes34724335 economia campamento pokemon160717170506

1
Es llegeix en minuts
ANTONI FUENTES / BARCELONA

Aquesta ha sigut la setmana de Pokémon Go, l'aplicació que ha portat els populars personatges de Nintendo del sofà al carrer. Al voltant de l'exitosa aplicació n'hi ha altres que permeten als jugadors perfeccionar la seva tècnica i caçar Pikachu.

1. POKÉMON GO

Un videojoc per al carrer

Els més de 10 milions de descàrregues en pocs dies avalen que Pokémon Go s'hagi convertit en un fenomen de masses i de fans. Molts adults descobriran els personatges fantàstics amb els quals fins ara jugaven els seus fills en la consola. La descàrrega és gratuïta a Android i iOS.

2. CAMPAMENT POKÉMON

Entrenament i fotos

Abans de Pokémon Go ja existia una àmplia galàxia d'aplicacions que giraven al voltant d'aquestes criatures. Una d'elles és Campamento Pokémon, que permet entrenar-se en la caça dels personatges i fer-se fotos amb ells. Gratis a Android i iOS

3. GO EXTENDER

Un alleujament per a la bateria

L'aplicació Pokémon Go té un problema important: consumeix la bateria amb molta rapidesa. Per pal·liar aquest inconvenient, l'app Go Extender permet reduir el consum. La clau està en el fet que desactiva la pantalla a l'anar amb el telèfon de boca terrosa encara que el joc segueix actiu. Gratis a Android.

4. POKEMAP

Un mapa col·laboratiu

L'esperit col·laboratiu i la comoditat de trobar els personatges de Pokémon són dos principis de l'aplicació Pokemap, que consisteix en un mapa de localització de les criatures trobades per jugadors que comparteixen la seva informació i el nom de les seves captures. La descàrrega és gratuïta a Android.

5. GOCHAT

Notícies relacionades

El WhatsApp dels caçadors

La febre dels buscadors de Pokémon al carrer ja té també una llarga llista d'aplicacions de missatgeria amb les quals compartir els seus descobriments, comunicar-se i organitzar competicions o esdeveniments. GoChat és gratuïta a Android. Un alternativa per a iOS pot ser Pokechat.