19 d’oct 2020

Anar al contingut

PRODUCTORS DE CAVA

Freixenet ajorna el consell per la mort de Carme Ferrer Sala

Era la matriarca de la família Ferrer-Hevia, que té el 29% de de les accions

Freixenet ajorna el consell per la mort de Carme Ferrer Sala

El consell d'administració de Freixenet que havia de discutir aquest dimecres si es mantenia el control familiar del grup o es donava l'entrada a un soci estranger ha sigut ajornat per la mort de Carmen Ferrer Sala, germana del president d'honor, Josep Ferrer Sala, i matriarca de la família Ferrer-Hevia, titular del 29% de les accions de l'empresa.

Fonts de la companyia han informat que encara no hi ha nova data per a la convocatòria del consell d'administració. Carmen Ferrer Sala tenia 96 anys, i havia llegat les seves accions als seus quatre fills.

En el consell d'administració que s'anava a celebrar avui s'havia de discutir la venda de l'empresa al grup alemany Henkell &Co, una opció que ha dividit els accionistes de la firma. Precisament els Hevia són defensors de la venda de la firma.

Els Ferrer, que tenen el 42% dels títols, s'oposen a aquesta operació i, a més tenen dret preferent a igualar l'oferta d'un tercer. Per la seva part, els Bonet Ferrer, que sumen un altre 29%, no tenen una visió única. Una part d'aquesta branca podria estar disposada a sumar-se a l'estratègia dels Hevia.