PRODUCTORS DE CAVA

Freixenet ajorna el consell per la mort de Carme Ferrer Sala

Era la matriarca de la família Ferrer-Hevia, que té el 29% de de les accions

24284971 59-freixenet

24284971 59-freixenet

1
Es llegeix en minuts

El consell d'administració de Freixenet que havia de discutir aquest dimecres si es mantenia el control familiar del grup o es donava l'entrada a un soci estranger control familiarsoci estranger ha sigut ajornat per la mort de Carmen Ferrer Sala, germana del president d'honor, Josep Ferrer Sala, i matriarca de la família Ferrer-Hevia, titular del 29% de les accions de l'empresa.

Fonts de la companyia han informat que encara no hi ha nova data per a la convocatòria del consell d'administració. Carmen Ferrer Sala tenia 96 anys, i havia llegat les seves accions als seus quatre fills.

Notícies relacionades

En el consell d'administració que s'anava a celebrar avui s'havia de discutir la venda de l'empresa al grup alemany Henkell &Co, una opció que ha dividit els accionistes de la firma. Precisament els Hevia són defensors de la venda de la firma.

Els Ferrer, que tenen el 42% dels títols, s'oposen a aquesta operació i, a més tenen dret preferent a igualar l'oferta d'un tercer. Per la seva part, els Bonet Ferrer, que sumen un altre 29%, no tenen una visió única. Una part d'aquesta branca podria estar disposada a sumar-se a l'estratègia dels Hevia.