MOBILITAT

Sindicats i FGC arriben a un preacord per desconvocar les aturades durant el Mobile World Congress

El document haurà de ser ratificat per l'assemblea de treballadors

Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de la plaça d’Espanya, que des del 2013 ofereix més connectivitat.

Estació de Ferrocarrils de la Generalitat de la plaça d’Espanya, que des del 2013 ofereix més connectivitat. / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Els sindicats i la direcció de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) han arribat a un preacord sobre el conveni col·lectiu que obre la porta a la desconvocatòria de la vaga prevista per a la setmana que ve, coincidint amb el Mobile World Congress (MWC).

El preacord, aconseguit ahir a la nit, haurà de ser ratificat avui en assemblea pels treballadors de FGC, segons ha informat en un comunicat la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO.

Notícies relacionades

Els sindicats de Ferrocarrils de la Generalitat es van sumar dijous passat, dia 11, a la convocatòria d'aturades parcials durant la celebració del Congrés de Mòbils, que tindrà lloc del 22 al 25 de febrer, anunciades per algunes centrals d'autobusos de Barcelona i el comitè d'empresa del Metro.

Les aturades en el servei de FGC, subscrites pels quatre sindicats presents al comitè d'empresa, estaven previstes a les hores punta, entre 07.30 i 10.30 hores, i entre 17.30 i 20.30 hores.