TELECOMUNICACIONS

Laurent Paillassot, nou conseller delegat d'Orange Espanya

El nomenament es farà efectiu l'1 de març del 2016

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

La companyia francesa Orange reorganitza la seva cúpula a Espanya. L'empresa de telecomunicacions ha anunciat avui que a partir de l'1 de març del 2016 Laurent Paillassot substituirà Jean-Marc Vignolles com a conseller delegat d'Orange Espanya.

Laurent Paillassot (1965) és actualment director general adjunt del grup Orange, encarregat de l'experiència de client i la banca mòbil. Es va incorporar al grup el setembre del 2014, i prèviament va ser director general delegat de LCL (Le Crédit Lyonnais), president i director general de GE Money Bank a França i director general de Caisse d’Épargne Financement, entre altres càrrecs. Laurent Paillassot és enginyer de camins i ports i MBA per INSEAD.

Els canvis anunciats seran efectius l'1 de març vinent, una vegada acabat el projecte d'integració de Jazztel i Orange liderat per Jean-Marc Vignolles. José Miguel García continuarà treballant, com ho ha fet fins ara, amb Jean-Marc Vignolles en l'èxit de la integració d'Orange Espanya i Jazztel, com a conseller delegat adjunt de les dues companyies.

Notícies relacionades

Jean-Marc Vignolles ha liderat Orange Espanya des del 2007. En aquest període, Orange Espanya ha augmentat la seva quota de mercat en ingressos als mercats mòbil i de banda ampla fixa. També en aquest període, la rendibilitat s'ha incrementat en un 71% (des del 13,9% sobre ingressos el 2007 al 24,7% al final del 2014). Després de l'adquisició de Jazztel, Orange Espanya s'ha consolidat com la segona operació del grup per volum d'ingressos, només després de França.

Jean-Marc Vignolles passarà a ser responsable d'operacions (COO) de la zona AMEA (Àfrica, Orient Mitjà i Àsia), on el grup Orange compta amb presència en 19 països, amb 102 milions de clients, 4.300 milions d'euros en ingressos anuals i 21.500 empleats (dades a H1 2015).

Temes:

Orange