CANVIS A L'EXECUTIU

Cifuentes fitxa la secretària d'Ocupació per al Govern de Madrid

Engracia Hidalgo deixarà el ministeri de Fátima Báñez els pròxims dies per fer-se càrrec de la Conselleria d'Economia

La ministra d’Ocupació, Fátima Báñez (dreta), i la secretària d’Estat, Engracia Hidalgo, l’11 d’abril a Madrid.

La ministra d’Ocupació, Fátima Báñez (dreta), i la secretària d’Estat, Engracia Hidalgo, l’11 d’abril a Madrid. / Ballesteros (EFE)

1
Es llegeix en minuts
MERCEDES JANSA / MADRID

Engracia Hidalgosecretària d'Estat d'Ocupació, deixarà aquest càrrec els pròxims dies ja que ha sigut nomenada consellera d'Economia de la Comunitat de Madrid per la presidenta Cristina Cifuentes, que avui ha donat a conèixer el seu equip després de la seva investidura fa dos dies.

Hidalgo, nascuda a Mèrida (Badajoz) i llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials, ja ha ocupat diversos càrrecs a l'Administració madrilenya tant a nivell local com autonòmic.

Abans de ser la responsable d'Ocupació de l'equip de la ministra Fátima Báñez, Hidalgo va formar part del Consell Consultiu de la Comunitat de Madrid. Entre el juny del 2008 i el juny del 2011 va ser consellera de Família i Afers Socials del Govern autonòmic.

Va iniciar la seva activitat professional a l'àrea d'Hisenda i Economia de l'Ajuntament de Madrid, on és funcionària del cos tècnic des del 1986. El 1996 va passar al Ministeri d'Educació com a directora general de Programació Econòmica i Control Pressupostari, i després de set anys, el 2003 va ser nomenada consellera d'Hisenda de la Comunitat de Madrid, i el 2008, responsable de Família i Afers Socials. 

SUBSTITUT

Notícies relacionades

Hidalgo serà substituïda per Juan Pablo Riesgo Figuerola-Ferretti, fins ara director del gabinet de la ministra. Llicenciat en Econòmiques i amb un màster en gestió d'empreses, es va incorporar al ministeri de la mà de Fátima Báñez, amb qui va treballar en el grup parlamentari popular.

A Riesgo el substituirà Matías de Jove Díaz, un dels assessors de Báñez, llicenciat en Ciències de la Informació que ha compaginat l'activitat docent amb la consultoria estratègica en comunicació.