ADÉU AL PATRÓ DEL SANTANDER

Botín i el Santander, tendències mundials a Twitter

La mort del banquer ha disparat l'activitat a la xarxa

El juliol del 2014, el president del Banco Santander, Emilio Botín, acompanyat de la presentadora Carla Vilhena, parla durant la inauguració de la III Trobada Internacional de Rectors Universia.

El juliol del 2014, el president del Banco Santander, Emilio Botín, acompanyat de la presentadora Carla Vilhena, parla durant la inauguració de la III Trobada Internacional de Rectors Universia. / MARCELO SAYAO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

La notícia de la mort d'Emilio Botínha revolucionat des de primera hora les xarxes socials i ha copat els primers llocs dels temes més comentats pels usuaris de Twitter a tot el món (aquest matí el banquer és el tercer tema més freqüent a la xarxa, i el seu banc, el setè). A Espanya, és el primer tema.

Notícies relacionades

Sota el 'hashtag' "Emilio Botín", els tuiters han conegut la notícia, el condol que ràpidament han enviat el Govern i els principals partits de l'oposició, perfils del banquer, del Santander...

La xarxa també ha recollit algunes galeries de fotos, i anècdotes, com vídeos sobre la famosa dicció anglesa de què feia gala el banquer.

Temes:

Emilio Botín