Fainé veu necessari un gran acord per a Catalunya i Espanya "dins de la llei"

El president de CaixaBank assegura que "confia" plenament en la capacitat de diàleg dels polítics

Fainé veu necessari un gran acord per a Catalunya i Espanya dintre de la llei / REUTERS / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts

El president de CaixaBank, Isidre Fainé, ha reiterat aquest divendres, a propòsit del debat sobiranista català, que és "necessari un gran acord per a Catalunya i per a Espanya" i ha subratllat la seva confiança en la "capacitat de diàleg" dels líders polítics de segellar un pacte "dins de la llei".

En la presentació dels resultats de CaixaBank el 2013, Fainé s'ha referit així al ser preguntat per la consulta sobiranista anunciada per al 9 de novembre, sobre les tensions que està generant i per la seva incidència per a La Caixa.

Notícies relacionades

El 14 de gener, Fainé, un dels empresaris que va acompanyar el president del Govern, Mariano Rajoy, en la seva visita a Washington, va fer una crida a aconseguir un gran acord que ajudés "tothom" a sortir de la crisi, i avui ha repetit aquesta mateixa crida.

"Recentment ja vaig dir que és necessari un gran acord per a Catalunya i per a Espanya. N'estic convençut”, ha afirmat, a més d'afegir: “Confio plenament en la capacitat de diàleg dels líders polítics i de buscar el millor per al conjunt dels ciutadans dins del marc de la llei, i com que aquestes coses es poden donar, no contemplo cap altra cosa", ha sentenciat.