Escriptors en ruta

Cinc autors expliquen al 'Dominical' el viatge que els ha deixat empremta

Música Directa: Acústic d’India Martínez. / RICARD FADRIQUE

1
Es llegeix en minuts

En el pròxim número del 'Dominical' comença una nova sèrie d'estiu en què cinc escriptors narren la seva experiència i allò que els ha impactat durant un viatge que els ha marcat especialment. La primera entrega la firma Martín Caparrós. El cronista argentí agafa un avió, una avioneta i una llanxa per buscar els últims jívaros a l'Amazònia equatoriana. Els altres autors que narraran les seves vivències a l'agost són Jenn Díaz, Juan Villoro, Gabi Martínez i Ángel Gil Cheza.

Al suplement també els parlem del Iemen. Destí turístic remot, aquest bonic país de la península Aràbiga s'ha convertit en una de les zones prohibides per als viatgers. A més, entrevistem Graça Machel. La viuda de Nelson Mandela, que abans va estar casada amb el president moçambiquès Samora Machel, treballa des de fa més de tres dècades pels drets de les dones i els nens.

Notícies relacionades

Així mateix dediquem un espai als músics que graven acústics a EL PERIÓDICO. Publiquem la primera de cinc entregues, en què s'expliquen els regals que cada artista deixa al següent convidat que passa per l'estudi d'EL PERIÓDICO. La primera va ser India Martínez i rescatem la seva cançó..

 Al 'Dominical' els recomanem productes de cosmètica per tenir la pell hidratada, protegida davant les agressions solars, ferma, de to uniforme i amb tacte de carícia. I els oferim propostes de moda per a aquest estiu, on les ratlles s'han tornat a convertir una vegada més en les protagonistes, així com una nova recepta gurmet: crema de mongetes.