La conversa més íntima d'Ana Belén i Víctor Manuel

Els artistes accepten el repte de 'Dominical' i s'entrevisten mútuament

"Víctor, ¿a tu qui et va marcar?", li pregunta la cantant al seu marit. "Els cantants de la meva època --respon ell--: van demostrar que es podia cantar malament i ser artista"

Pau Arenós presenta el contingut del ’Dominical’ d’aquesta setmana. / periodico

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Marit i muller s'intercanvien preguntes i respostes, confidències, sorpreses. Ana Belén Víctor Manuel accepten el repte de 'Dominical' i s'entrevisten mútuament al saló de la productora de música de Víctor, ION Música. Aquí, diuen, han pres moltes decisions junts, com la de publicar el seu nou disc, 'Canciones regaladas', que els ha tornat a unir en un estudi després de més d'un quart de segle. "¿A tu qui et va marcar?", és una de les preguntes que li fa Ana Belén al seu marit. "Els cantants de la meva època –respon ell–: van demostrar que es podia cantar malament i ser artista".

La publicació també entrevista l'actriu Rosamund Pike, que va debutar en el cine com a 'noia Bond' però va haver de rodar fins a 25 pel·lícules més per fer-se famosa, que li va arribar amb 'Perdida', de David Fincher. Abans va conèixer la calma a 'Nuestro último verano en Escocia', un film que arriba a les pantalles el 29 de maig.

A més, Mag Hausson, codirector del teatre La Seca quan deixa la vareta, revela en exclusiva un truc per als lectors de 'Dominical': com identificar un bitllet faquir.

Notícies relacionades

El suplement d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA també li llegeix la mà a l'actor i músic Nancho Novo, que actua al Poliorama fins al 31 de maig amb el veterà monòleg 'El cavernícola', un meditat estudi antropohumorístic sobre la parella.

La revista arriba a les seves últimes pàgines amb les atrevides col·leccions de cinc estudiants del IED Barcelona Escola Superior de Disseny: 'Designers of the world', el treball final de carrera.

Temes:

Ana Belén