LA RECEPTA

Rap a la cassola

1
Es llegeix en minuts

Roser Orga Roqueta, propietària de la parada Peix fresc Roser del mercat de la Mercè, convida a preparar un plat per a festes especials, un sempre exquisit i delicat rap.

INGREDIENTS (4 persones)

rap (dues rodanxes per persona)

2 calamars

2 tomàquets

1 ceba

ametlles

vi blanc

farina

oli

PREPARACIÓ

Talleu el rap a rodanxes sense treure-li l'espina central. Enfarineu-lo i fregiu-lo tomba i tomba. Repetiu l'operació amb els dos calamars. Reserveu-ho tot. En l'oli restant, sofregiu-hi dos tomàquets i la ceba, tallat tot a trossos grossos. Coleu la salsa pel xinès. Poseu en una safata el calamar i a sobre el rap. Aboqueu la salsa per sobre i afegiu-hi una picada d'ametlles i un raig de vi blanc. Cobriu-ho amb aigua (si és brou de peix serà millor) i poseu la safata al forn a 180 graus. Espereu fins que el líquid s'evapori una mica.

Notícies relacionades

MERCAT DE LA MERCÈ:

Fabra i Puig, 270. Més dades, a www.mercatdelamerce.cat