LA RECEPTA
Rap a la cassola
Roser Orga Roqueta, propietària de la parada Peix fresc Roser del mercat de la Mercè, convida a preparar un plat per a festes especials, un sempre exquisit i delicat rap.
INGREDIENTS (4 persones)
rap (dues rodanxes per persona)
2 calamars
2 tomàquets
1 ceba
ametlles
vi blanc
farina
oli
PREPARACIÓ
Talleu el rap a rodanxes sense treure-li l'espina central. Enfarineu-lo i fregiu-lo tomba i tomba. Repetiu l'operació amb els dos calamars. Reserveu-ho tot. En l'oli restant, sofregiu-hi dos tomàquets i la ceba, tallat tot a trossos grossos. Coleu la salsa pel xinès. Poseu en una safata el calamar i a sobre el rap. Aboqueu la salsa per sobre i afegiu-hi una picada d'ametlles i un raig de vi blanc. Cobriu-ho amb aigua (si és brou de peix serà millor) i poseu la safata al forn a 180 graus. Espereu fins que el líquid s'evapori una mica.
Notícies relacionadesMERCAT DE LA MERCÈ:
Fabra i Puig, 270. Més dades, a www.mercatdelamerce.cat
- Recomanacions "Inoblidable": el bar de Mataró aclamat per les seves saboroses tapes
- Amb Liam Neeson El racó de Sant Cugat del Vallès que està ja en la història del cinema
- Moderadors de continguts Acord en l’ero de la subcontracta de Meta: Els 2.059 acomiadats a la torre Glòries seran indemnitzats amb 33 dies
- Almenys 7 persones viuen entre ruïnes a les Cases Barates
- Aquest dilluns L’Audiència de Barcelona jutja una àvia per abusar del seu net a Igualada