LA RECEPTA
Rap a la cassola
Roser Orga Roqueta, propietària de la parada Peix fresc Roser del mercat de la Mercè, convida a preparar un plat per a festes especials, un sempre exquisit i delicat rap.
INGREDIENTS (4 persones)
rap (dues rodanxes per persona)
2 calamars
2 tomàquets
1 ceba
ametlles
vi blanc
farina
oli
PREPARACIÓ
Talleu el rap a rodanxes sense treure-li l'espina central. Enfarineu-lo i fregiu-lo tomba i tomba. Repetiu l'operació amb els dos calamars. Reserveu-ho tot. En l'oli restant, sofregiu-hi dos tomàquets i la ceba, tallat tot a trossos grossos. Coleu la salsa pel xinès. Poseu en una safata el calamar i a sobre el rap. Aboqueu la salsa per sobre i afegiu-hi una picada d'ametlles i un raig de vi blanc. Cobriu-ho amb aigua (si és brou de peix serà millor) i poseu la safata al forn a 180 graus. Espereu fins que el líquid s'evapori una mica.
Notícies relacionadesMERCAT DE LA MERCÈ:
Fabra i Puig, 270. Més dades, a www.mercatdelamerce.cat
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia