LA RECEPTA
Puré de porros amb formatgets

Gemma Grau mostra els porros per elaborar el plat.
Gemma Grautreballa a la parada Fruites i verdures Fèlix del mercat de Sants. Grau proposa un puré de porros lleuger, que suavitza amb formatgets en porcions. Aquesta és una recepta ideal per a dinars o sopars baixos en calories.
INGREDIENTS (4 persones)
4 formatgets
2 cebes grans de Figueres
4 porros
Sal
Aigua
Julivert
PREPARACIÓ
Prepareu un sofregit amb les dues cebes de Figueres fins que estiguin ben daurades. Mentrestant poseu 1,5 litres d'aigua a bullir. Afegiu-hi la ceba, amb l'oli escorregut, i els 4 porros tallats a trossos d'uns 2 centímetres. Quan els porros ja estiguin tous, deixeu-los refredar i a continuació afegiu-hi els 4 formatgets en porcions. Tritureu la barreja amb el minipímer fins que quedi un puré semilíquid i sense grumolls. Presenteu la crema en un bol amb una fulleta de julivert al mig. Es pot prendre tant fred com calent.
- Tecnologia «Guanyava 150 K a l’any, ara sobrevisc venent a eBay»: l’enginyer que va perdre la feina per la IA
- Mossos identifica el santvicenti desaparegut com el jove mort atropellat a Viladecavalls fa deu dies
- Baralla a cops de destral i pales a Lloret de Mar
- La factura de l’energia nuclear
- Canvis en l’ordenança de civisme Barcelona deixarà de multar les prostitutes i castigarà més els clients i publicitar sexe de pagament