LA RECEPTA
Espatlla de be a la segoviana

Paco Muñoz mostra el be, essencial per al plat.
Paco Muñoz, responsable de la Carnisseria Bambi del mercat de l'Estrella, suggereix una recepta completa i alhora assequible per a qualsevol persona amb una mínima afició als fogons.
INGREDIENTS (4 persones)
2 espatlles de be
2 cabeces d'alls
Pebre
Herbes provençals
Una copeta de conyac
Oli
Sal
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Abans de res, és bo rentar la carn sota l'aixeta. A continuació, salpebreu el be i fiqueu-lo al forn a uns 150 o 160 graus. Ruixeu les espatlles amb aigua i un rajolí d'oli i afegiu-hi les dues cabeces d'alls senceres. Es forneja el be mitja hora per un costat i mitja hora més per l'altre. Després se li afegeix aigua (només en el cas d'haver-se quedat seca) i la copa de conyac perquè flambegi. Tot plegat es deixa coure uns 10 minuts, fins que agafi la brillantor necessària que ens farà saber que el plat està a punt per ser servit.
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia