LA RECEPTA
Arròs amb vedella, bolets i safrà

Dolores García Asensio mostra els ingredients.
Lola García Asensio, dependenta de la carnisseria Cartrad, presenta una recepta senzilla, que s'elabora en tot just una hora.
INGREDIENTS (4 persones)
400 grams d'arròs bomba
600 grams de vedella, tallada molt petita
1 llauna de bolets
Ceba i all
Vi per cuinar
Pebre vermell dolç
Safrà en fil
1 litre de caldo de vedella
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Per començar, fregiu els alls i la ceba. Després, la vedella, ben tallada en trossos petits. Sofregiu-ho tot durant uns 20 o 30 minuts amb vi de cuina per assegurar-vos que la carn queda ben tendra. Després, sofregiu l'arròs amb la carn, una vegada estigui al punt que necessita. Finalment, poseu-hi el safrà en fil, els bolets, el pebre vermell dolç i el caldo de vedella. Amb un bon arròs bomba, el plat hauria d'estar a punt per poder-lo degustar després d'uns 15-18 minuts de cocció, una espera que ben segur que val la pena.
- Tribunals Els Mossos tanquen la investigació per la mort de l’amo de Mango: conclouen que la caiguda va ser accidental
- Humor ‘La casa nostra’, la ‘sitcom’ de Dani de la Orden amb què 3Cat recuperarà l’esperit de ‘Plats bruts’
- Procés impulsat per l'ajuntament Badalona desallotja el popular bar de 'tardeos' Santa Lola davant el malestar dels propietaris
- Ferran Corominas: "Vam jugar 10 minuts plorant, ens vèiem a Segona"
- Església Lleó XIV nomena el barceloní Daniel Palau nou bisbe de Lleida