LA RECEPTA
Filet de vedella a la mostassa

Paqui Maldonado ensenya un filet a la seva parada.
Paqui Maldonado, dependenta de la carnisseria Eugenio del mercat de les Tres Torres, proposa un deliciós filet de vedella a la mostassa. Una recepta senzilla que complaurà els paladars de tota mena. Maldonado recomana aquest plat a la seva clientela perquè assegura que surt molt bo.
INGREDIENTS (2 persones)
2 filets de vedella
suc de llimona
mostassa de Dijon
sal
oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Saleu els trossos de filet de vedella i ruixeu-los bé amb el suc de llimona. Cobriu la carn amb la mostassa. En una safata fonda, col·loqueu el filet amb 1/4 de litre d'oli i deixeulo reposar durant 3 o 4 hores. Escalfeu el forn 15 minuts abans que hagin transcorregut les 3 hores de repòs. A continuació, poseu la safata al forn durant 20 minuts aproximadament a una temperatura de 220 graus. I ja està a punt per servir.
- Conducció Per aquest motiu hauràs de portar piles al cotxe a partir de l'any que ve
- Consells pràctics Una experta en finances revela els tres hàbits que arruïnen milers de persones
- Política local Els locals del Born hauran de tancar abans si fan soroll de nit
- Els veïns surten de les seves ciutats a comprar roba i productes de la llar
- L'ADMIRACIÓ DEL FUTBOL MUNDIAL Ecos de l'Inter-Barcelona: "La millor semifinal de la història de la Champions; ningú volia que s'acabés"