LA RECEPTA

Filet de vedella a la mostassa

Paqui Maldonado ensenya un filet a la seva parada.

Paqui Maldonado ensenya un filet a la seva parada.

1
Es llegeix en minuts

Paqui Maldonado, dependenta de la carnisseria Eugenio del mercat de les Tres Torres, proposa un deliciós filet de vedella a la mostassa. Una recepta senzilla que complaurà els paladars de tota mena. Maldonado recomana aquest plat a la seva clientela perquè assegura que surt molt bo.

INGREDIENTS (2 persones)

2 filets de vedella

suc de llimona

mostassa de Dijon

sal

oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Saleu els trossos de filet de vedella i ruixeu-los bé amb el suc de llimona. Cobriu la carn amb la mostassa. En una safata fonda, col·loqueu el filet amb 1/4 de litre d'oli i deixeulo reposar durant 3 o 4 hores. Escalfeu el forn 15 minuts abans que hagin transcorregut les 3 hores de repòs. A continuació, poseu la safata al forn durant 20 minuts aproximadament a una temperatura de 220 graus. I ja està a punt per servir.