LA RECEPTA
Filet de vedella a la mostassa

Paqui Maldonado ensenya un filet a la seva parada.
Paqui Maldonado, dependenta de la carnisseria Eugenio del mercat de les Tres Torres, proposa un deliciós filet de vedella a la mostassa. Una recepta senzilla que complaurà els paladars de tota mena. Maldonado recomana aquest plat a la seva clientela perquè assegura que surt molt bo.
INGREDIENTS (2 persones)
2 filets de vedella
suc de llimona
mostassa de Dijon
sal
oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Saleu els trossos de filet de vedella i ruixeu-los bé amb el suc de llimona. Cobriu la carn amb la mostassa. En una safata fonda, col·loqueu el filet amb 1/4 de litre d'oli i deixeulo reposar durant 3 o 4 hores. Escalfeu el forn 15 minuts abans que hagin transcorregut les 3 hores de repòs. A continuació, poseu la safata al forn durant 20 minuts aproximadament a una temperatura de 220 graus. I ja està a punt per servir.
- Fenomen en auge La venda a pes de 'caixes sorpresa' d'Amazon arriba al centre de Barcelona: "És com una loteria"
- Universitat Més de 250 professors universitaris exigeixen a la UB que investigui el cas Ramón Flecha
- MUNDIAL DE CLUBS Luis Enrique ignora Mbappé: «Soc soci culer, per això sempre em motiva jugar contra el Madrid»
- Previsió meteorològica Catalunya, en alerta per fortes pluges: aquestes són les zones on més pot ploure
- Detingut per matar d’una punyalada un multireincident al Prat de Llobregat per una venjança
- 40 anys de ‘retorn al futur’ Un DeLorean es passejarà el dia 29 per Barcelona
- De ruta per LLancà Els camins de la tramuntana
- CATA MAYOR La bona brasa marina arriba a Sabadell
- Restaurants a prop del mar per menjar després de la platja
- Dues propostes Viatjar a Tòquio i Beirut sense sortir de Barcelona