LA RECEPTA
Ànec adobat i cuit amb taronja

L’ànec és l’ingredient principal d’aquest plat.
Els productes de la parada Aviram Loli del mercat de Felip II són capaços de despertar la gana. Mari Carmen Valls, dependenta de la parada, recomana la deliciosa recepta d'ànec a la taronja.
INGREDIENTS (4 persones)
1 ànec tallat a vuitens
7 taronges
3 cebes grans
2 fulles de llorer
1 got de conyac
3 tomàquets
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Adobem, amb 24 hores d'antelació, els trossos d'ànec amb el suc de sis taronges. En una cassola de fang amb abundant oli, rostim l'ànec amb la ceba tallada en petits trossos i els tomàquets ratllats. Una vegada estigui ben daurat, hi afegim el conyac. Tirem per sobre de l'ànec, a poc a poc, el suc de taronja de l'adob i ho deixem coure durant una hora. Ho servim en una plata alternant trossos de taronja confitada amb taronja natural.
- Tribunals Una jutge d’Andorra reactiva la causa contra Rajoy per l’operació Catalunya
- Conflicte laboral La bandera groga oneja en l’inici de la vaga dels socorristes
- Religió L’escàndol de les religioses intervingudes amenaça el ‘boom’ dels retirs secrets
- Tribunals Multa milionària a Espanya per incomplir la normativa europea de conciliació familiar i laboral
- Fruites d’estiu ¿Què és més sa, la síndria o el meló? La ciència et dona la resposta
- La pretemporada blanca El Madrid tornarà a la feina amb l’operació sortida bloquejada
- Plans per a un agost cultural pletòric
- La pretemporada blaugrana Flick manté afinat el Barça
- Dictamen històric Uribe, condemnat a 12 anys de presó domiciliària
- Escalada diplomàtica Trump envia dos submarins nuclears a prop de Rússia