LA RECEPTA
Ànec adobat i cuit amb taronja

L’ànec és l’ingredient principal d’aquest plat.
Els productes de la parada Aviram Loli del mercat de Felip II són capaços de despertar la gana. Mari Carmen Valls, dependenta de la parada, recomana la deliciosa recepta d'ànec a la taronja.
INGREDIENTS (4 persones)
1 ànec tallat a vuitens
7 taronges
3 cebes grans
2 fulles de llorer
1 got de conyac
3 tomàquets
Sal
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Adobem, amb 24 hores d'antelació, els trossos d'ànec amb el suc de sis taronges. En una cassola de fang amb abundant oli, rostim l'ànec amb la ceba tallada en petits trossos i els tomàquets ratllats. Una vegada estigui ben daurat, hi afegim el conyac. Tirem per sobre de l'ànec, a poc a poc, el suc de taronja de l'adob i ho deixem coure durant una hora. Ho servim en una plata alternant trossos de taronja confitada amb taronja natural.
- Famosos Ferran Adrià desvela a 'Col·lapse' la frase que li va dir Xavi Hernández: "Se'm va quedar sempre al cap"
- Preus rebaixats Ni Lidl ni Carrefour: aquest és el supermercat 'low cost' que arrasa a Espanya
- Urbanisme BCN traurà a concurs la Torre Ona de Glòries abans de final d’any
- Bancs Confirmat pel Banc d’Espanya: aquests són els motius pels quals poden bloquejar-te el compte
- Segons la Cambra ¿Com afectarà Catalunya la guerra comercial?: 1.000 milions d’euros en vendes, menys contractacions i vi i oli més barats
- Mercat laboral Espanya suma més de 230.000 ocupats a l’abril
- Sector bancari Economia obre l’enquesta sobre l’opa i dona fins al 16 de maig per votar
- Cuerpo diu que el Govern central no busca una resposta de "sí o no"
- Reunió anual del Cercle d’Economia António Costa: "El que necessitem és un rearmament col·lectiu, no 27"
- Feijóo, ¿al pitjor país del món?