LA RECEPTA

Ànec adobat i cuit amb taronja

L’ànec és l’ingredient principal d’aquest plat.

L’ànec és l’ingredient principal d’aquest plat.

1
Es llegeix en minuts

Els productes de la parada Aviram Loli del mercat de Felip II són capaços de despertar la gana. Mari Carmen Valls, dependenta de la parada, recomana la deliciosa recepta d'ànec a la taronja.

INGREDIENTS (4 persones)

1 ànec tallat a vuitens

7 taronges

3 cebes grans

2 fulles de llorer

1 got de conyac

3 tomàquets

Sal

Oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Adobem, amb 24 hores d'antelació, els trossos d'ànec amb el suc de sis taronges. En una cassola de fang amb abundant oli, rostim l'ànec amb la ceba tallada en petits trossos i els tomàquets ratllats. Una vegada estigui ben daurat, hi afegim el conyac. Tirem per sobre de l'ànec, a poc a poc, el suc de taronja de l'adob i ho deixem coure durant una hora. Ho servim en una plata alternant trossos de taronja confitada amb taronja natural.