LA RECEPTA

Albergínies farcides de carn

Vegetals frescos per a un plat deliciós.

Vegetals frescos per a un plat deliciós.

1
Es llegeix en minuts

Al mercat de Núria,Mari Carmen Díazatén la clientela de tota la vida. Avui recomana unes suculentes i contundents albergínies farcides i gratinades amb formatge.

INGREDIENTS (4 persones)

4 albergínies

750 grams de carn picada

1 pebrot vermell

1 ceba gran

1 tomàquet madur

Sal

Oli

Formatge ratllat o formatge per fondre

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Talleu les albergínies per la meitat i traieu-ne la polpa. Punxeu-les, saleu-les i ruixeu-les amb oli. Introduïu-les al forn durant 20 minuts perquè se suavitzin. Talleu la ceba i el pebrot en trossos petits. En una paella, cuineu la polpa de les albergínies amb la carn picada, la ceba i el pebrot vermell. Ratlleu el tomàquet i afegiu-lo al sofregit. Traieu les albergínies i ompliu-les. Poseu formatge per sobre i daureu-ho 5 minuts al forn.