LA RECEPTA
Albergínies farcides de carn

Vegetals frescos per a un plat deliciós.
Al mercat de Núria,Mari Carmen Díazatén la clientela de tota la vida. Avui recomana unes suculentes i contundents albergínies farcides i gratinades amb formatge.
INGREDIENTS (4 persones)
4 albergínies
750 grams de carn picada
1 pebrot vermell
1 ceba gran
1 tomàquet madur
Sal
Oli
Formatge ratllat o formatge per fondre
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Talleu les albergínies per la meitat i traieu-ne la polpa. Punxeu-les, saleu-les i ruixeu-les amb oli. Introduïu-les al forn durant 20 minuts perquè se suavitzin. Talleu la ceba i el pebrot en trossos petits. En una paella, cuineu la polpa de les albergínies amb la carn picada, la ceba i el pebrot vermell. Ratlleu el tomàquet i afegiu-lo al sofregit. Traieu les albergínies i ompliu-les. Poseu formatge per sobre i daureu-ho 5 minuts al forn.
- Successos Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- A Bèrgam Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Un bacteri podria causar 12 milions de càncers gàstrics
- Animals marítims ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- "Si et conviden a un sopar, no portis vi"