LA RECEPTA

Cuixa de xai a la cassola

La cuixa de xai, amb alguns dels ingredients.

La cuixa de xai, amb alguns dels ingredients.

1
Es llegeix en minuts

Al mercat de l'Estrella,Consol DeboniJosep Calperevelen els secrets per cuinar delicioses cuixes de xai, tot un èxit a la seva parada. Es tracta d'una recepta fàcil de preparar i molt completa.

INGREDIENTS (4 persones)

1 cuixa de xai de llet

4 cebes

1 cabeça d'alls

1 pebrot vermell

1 got de vi blanc o xerès

Sal

Pebre

Oli

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Tallem la cuixa en quatre trossos d'iguals dimensions i els salpebrem bé. En una cassola de fang, daurem la carn amb oli abundant. Mentrestant, tallem la ceba en rodanxes i el pebrot en tires. Piquem els alls en un morter. Afegim l'all, la ceba i el pebrot a la cassola. Hi aboquem un got de vi blanc (o de xerès). Ho cuinem a foc lent durant aproximadament una hora i mitja.