LA RECEPTA
Cuixa de xai a la cassola

La cuixa de xai, amb alguns dels ingredients.
Al mercat de l'Estrella,Consol DeboniJosep Calperevelen els secrets per cuinar delicioses cuixes de xai, tot un èxit a la seva parada. Es tracta d'una recepta fàcil de preparar i molt completa.
INGREDIENTS (4 persones)
1 cuixa de xai de llet
4 cebes
1 cabeça d'alls
1 pebrot vermell
1 got de vi blanc o xerès
Sal
Pebre
Oli
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Tallem la cuixa en quatre trossos d'iguals dimensions i els salpebrem bé. En una cassola de fang, daurem la carn amb oli abundant. Mentrestant, tallem la ceba en rodanxes i el pebrot en tires. Piquem els alls en un morter. Afegim l'all, la ceba i el pebrot a la cassola. Hi aboquem un got de vi blanc (o de xerès). Ho cuinem a foc lent durant aproximadament una hora i mitja.
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Entrevista Giuseppe Russolillo, president de l’Acadèmia de Nutrició: «El dejuni intermitent no ha sigut concebut per perdre pes i pot posar en risc la salut»
- Barcelona prorroga 24 hores el permís d’obres al Camp Nou
- Investigació ‘La casa dels horrors’ d’Oviedo tenia un desmesurat consum d’aigua i una sala d’estudi per als tres nens
- Detenen una parella amb sis primats bebès ocults als genitals
- Apagada Què ens passa amb la fi del món?
- Referent social Mor Enric Morist, el somriure enmig del desastre
- Enquesta flaix Gairebé un 60% dels espanyols veuen «insuficient» la informació del Govern durant l’apagada, segons el CIS
- El moment del vi Falset obre la temporada primaveral de fires i mostres vinícoles a Catalunya