LA RECEPTA

Esqueixada de bacallà

Una refrescant i completa recepta per a l’estiu.

Una refrescant i completa recepta per a l’estiu.

1
Es llegeix en minuts

Els sabors de la cuina mediter­rà-

nia s'uneixen en un plat perfecte per a l'estiu. Al mercat del Ninot, ­Mònica Masana, filla de l'amo de la parada Bacallà Ramon Masana, ­recomana aquest saborós ­entrant.

INGREDIENTS (4 persones)

600 grams de bacallà esqueixat i remullat.

3 tomàquets

1 pebrot vermell i un de verd

1 ceba (millor de Figueres ja que són més dolces)

4-5 cullerades d'oli d'oliva

150 grams d'olives d'Aragó

Notícies relacionades

PREPARACIÓ

Piqueu a trossos petits el pebrot ­vermell i el verd, la ceba i dos dels tres tomàquets i reserveu el que sigui més madur. A continuació, ­talleu el bacallà a trossos petits o deixeu-lo en tires grans. Afegiu al peix tots els ingredients picats ­prèviament i barregeu-ho bé. Ratlleu el tomàquet madur i poseu-lo per sobre. Afegiu-hi les olives negres i amaniu-ho amb un bon oli d'oliva.