LA RECEPTA
Esqueixada de bacallà

Una refrescant i completa recepta per a l’estiu.
Els sabors de la cuina mediterrà-
nia s'uneixen en un plat perfecte per a l'estiu. Al mercat del Ninot, Mònica Masana, filla de l'amo de la parada Bacallà Ramon Masana, recomana aquest saborós entrant.
INGREDIENTS (4 persones)
600 grams de bacallà esqueixat i remullat.
3 tomàquets
1 pebrot vermell i un de verd
1 ceba (millor de Figueres ja que són més dolces)
4-5 cullerades d'oli d'oliva
150 grams d'olives d'Aragó
Notícies relacionadesPREPARACIÓ
Piqueu a trossos petits el pebrot vermell i el verd, la ceba i dos dels tres tomàquets i reserveu el que sigui més madur. A continuació, talleu el bacallà a trossos petits o deixeu-lo en tires grans. Afegiu al peix tots els ingredients picats prèviament i barregeu-ho bé. Ratlleu el tomàquet madur i poseu-lo per sobre. Afegiu-hi les olives negres i amaniu-ho amb un bon oli d'oliva.
- L’incendi de Paüls marca el pitjor inici d’estiu des del 2010
- Successos Mor un jove en caure des de la segona planta del centre comercial Maremagnum de Barcelona
- A Bèrgam Un home mor succionat pel motor d’un avió que s’havia d’enlairar cap a Astúries des d’un aeroport de Milà
- Animals marítims ¿Què és el peix escorpí present a les platges d’Espanya i què s’ha de fer si et pica?
- Cas Koldo El jutge investiga contractes «manipulats» de Pardo de Vera després que l’UCO trobés a casa seva documents sobre el ‘pelotazo’ de les mascaretes
- Compareixença al Congrés Sánchez es presenta com un «polític net», rebutja llançar la tovallola i ofereix als socis l’«impuls més gran contra la corrupció»
- El rugit del foc que arrasa "el territori que estimes"
- El president del Sabadell descarta recolzar l’opa del BBVA
- L’Ecofin relaxa les regles fiscals per augmentar la despesa en defensa
- L’Audiència obre diligències a Netanyahu per l’assalt al vaixell de la flotilla de Gaza