Naus confinades

Desallotgen una empresa farmacèutica de Cornellà per una fuita de productes

  • A les 14.38 h, els mateixos Bombers han comunicat que la fuita estava controlada i que estaven «acabant de revisar la zona»

  • Des del cos de Bombers han assenyalat, també, que no hi ha hagut ferits ni afectacions a les instal·lacions on s’ha produït la fuita

Desallotgen una empresa farmacèutica de Cornellà per una fuita de productes
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Bombers han desallotjat una empresa de fabricació d’ingredients farmacèutics de Cornellà de Llobregat (Baix Llobregat) per una fuita en un tanc. Segons ha informat el cos de Bombers, el dipòsit conté vinilpiridina, monometilamina i àcid clorhídric. Així, per seguretat, s’han confinat les naus del voltant.

Els Bombers treballen amb nou dotacions des de les 12.21 hores, entre aquestes, el furgó de risc químic i el Grup de Riscos Tecnològics (GRIT). L’empresa afectada està situada a la carretera de l’Hospitalet i la fuita està localitzada a l’interior de les instal·lacions.

D’altra banda, des del cos de Bombers han assenyalat que no hi ha ferits ni hi ha hagut afectacions a les instal·lacions on s’ha produït la fuita.

Notícies relacionades

Per aquest incident, Protecció Civil ha posat el pla d’emergències Plaseqcat en categoria 1, que no implica l’activació del pla, ja que no hi ha hagut ferits ni afectació exterior. A les 14.38 h, els mateixos Bombers han comunicat que la fuita estava controlada i que estaven «acabant de revisar la zona».

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà