Solstici d’estiu

La Flama del Canigó obre la nit de Sant Joan a Cornellà amb una dotzena de revetlles

  • 12 entitats de la ciutat organitzaran la seva revetlla particular amb música i activitats per disfrutar de la nit més curta de l’any

La Flama del Canigó obre la nit de Sant Joan a Cornellà amb una dotzena de revetlles

Ayuntamiento de Mollet del Vallès

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Cornellà (Baix llobregat) donarà el tret de sortida a la festa de Sant Joan aquest 23 de juny amb la flama del Canigó 2022. Serà a la plaça de l’Església amb un ball de sardanes a càrrec dels Amics de la Sardana de Cornellà, a partir de les 19 h.

Posteriorment es farà una cercavila acompanyada per la Cua de Drac i els tabalers i a les 19.30 h al viaducte de Renfe es farà el seguici de foc.

Després, fins a un total de 12 entitats de la ciutat organitzaran la seva revetlla particular amb música i activitats per disfrutar de la nit més curta de l’any, ja sense restriccions per la pandèmia.

Notícies relacionades

Amb l’estiu arriben a Catalunya les celebracions de festes populars i tradicionals com les revetlles, que impliquen un increment en l’ús de material pirotècnic i l’encesa de fogueres. El conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena, va explicar dimecres que es preveu el dispositiu de seguretat «més gran de la història» per la revetlla de Sant Joan amb un augment de, concretament, 2.393 mossos.

Llegeix totes les notícies de Cornellà de Llobregat a EL PERIÓDICO Cornellà