Patrimoni històric i natural

Cornellà s’afegeix a les Jornades Europees de Patrimoni amb activitats al Museu Palau Mercader

El Museu obre les seves portes aquest diumenge i convida a conèixer el seu jardí i les seves estances

Cornellà s’afegeix a les Jornades Europees de Patrimoni amb activitats al Museu Palau Mercader

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest cap de setmana Cornellà (Baix Llobregat) s’afegeix a les Jornades Europees de Patrimoni amb una proposta per disfrutar del patrimoni històric i natural del Museu Palau Mercader.

El Consell d’Europa proposa celebrar les Jornades Europees de Patrimoni sota el lema ‘Un patrimoni per a tothom’. Amb aquesta consigna, l’edició d’aquest any de les jornades convida totes les institucions, entitats i associacions que participen en l’esdeveniment a programar activitats tenint més presents que mai la varietat i diversitat de públics i col·lectius.

Museu Palau Mercader

En el marc d’aquestes jornades el dia 10 d’octubre d’11.30 30 a 13. 30 h al Museu Palau Mercader ofereix una jornada de portes obertes en la qual els visitants podran passejar per les sales del museu i conèixer les tasques menys visibles del dia a dia, a càrrec dels col·laboradors habituals del museu. Per a aquesta activitat no és necessària reserva prèvia, l’entrada és gratuïta i es farà respectant l’ordre d’arribada.

D’altra banda, el museu convida a passejar pel jardí romàntic i pel Palau, en una activitat combinada pensada per descobrir el patrimoni històric i el natural en un mateix espai, el parc de Can Mercader. L’art, la història, l’oci i la botànica conflueixen en aquest conjunt que formava part de l’antiga finca Mercader a Cornellà, on destaquen alguns dels seus elements històrics, com les palmeres, els plàtans, les casetes dels ànecs, o el Museu Palau Mercader. Per a aquesta activitat, les places són limitades i es requereix inscripció prèvia trucant de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h al 93 474 51 35.

Exposicions gratuïtes

Notícies relacionades

El Museu Palau Mercader ofereix de manera regular diferents exposicions a la planta baixa, d’accés lliure. Actualment, es poden visitar una exposició que proposa un viatge pel món del joc des de l’antiguitat (visitable fins al 7 de novembre) i una altra que recorda la proclamació de la II República a Cornellà (fins al 12 de desembre).

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Museus