Joves

‘Les Nits Insòmnia’ de Cornellà reprenen la presencialitat

Després de fer diferents propostes en format virtual ‘Les Nits Insòmnia’ tornen amb format presencial reduït per garantir les mesures de seguretat

‘Les Nits Insòmnia’ de Cornellà reprenen la presencialitat

Ayuntamiento de Cornellà de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Del 2 al 24 de juliol tindrà lloc a Cornellà (Baix Llobregat) la 14a edició de la programació de Les Nits Insòmnia, amb activitats de tota mena cada divendres i dissabte a la nit amb l’objectiu de recuperar la presencialitat tot i que sigui limitant l’aforament. Des de principis d’any, s’han fet diferents propostes amb la filosofia de Les Nits Insòmnia de sempre, però en format virtual per donar resposta a les necessitats d’oci de les persones joves en període de confinament nocturn. La progressiva flexibilització d’aquestes restriccions, ha permès al departament de Joventut reprendre les activitats presencials.

Les activitats van des d’un torneig del joc de taula Catan a un taller de terrisseria passant per escape rooms, activitats esportives o tallers de macramé i dj. I generalment es fan a l’Oficina Jove tot i que contemplen diversos equipaments específics de la ciutat, com el Parc de la Cal·listènia, la Federació Catalana de Tennis o la Factoria Musical.

Notícies relacionades

Les Nits Insòmnia és el programa d’oci nocturn alternatiu de Cornellà creat per joves i per a joves de 16 a 35 anys. Té un caràcter saludable i participatiu en què es fomenta un tipus d’oci menys consumista i amb esperit estimulant. Està organitzat pel departament de Joventut de l’Ajuntament de Cornellà, i en la programació i execució té un gran pes el col·lectiu d’Agents Insòmnia i la joventut del Curs de dinamització jove del 2020, així com el departament d’Esports municipal.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Joves